Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 44. nädala eelinfo (2016-10-31 07:54:36)

Esmaspäev, 31. oktoober

· Keskkonnaminister Marko Pomerants osaleb null-bürokraatia arutelul.

· Kuulutatakse välja esimene avatud taotlusvoor struktuuritoetuste perioodi 2014-2020 ettevõtete ressursitõhususe meetmest jäätmete ringlusse võtuks ning jäätmete korduskasutuseks ettevalmistamiseks. Toetust antakse Ühtekuuluvusfondist ning taotlemine käib E-toetuse keskkonna. Taotlusi saab hakata sisestama 8. novembrist 2016. Taotluste esitamise tähtaeg on 24. jaanuar 2017.


Teisipäev, 1. november

· Teisipäeval Kuressaares toimuval maareformi 25. aastapäevale pühendatud konverentsil teevad ettekandeid ka Maa-ameti peadirektori asetäitja Anne Toom, maareformi osakonna juhataja Maire Salu ja katastri kvaliteediosakonna juhataja Tõnu Kägo. Nad keskenduvad maareformi läbiviimisega seonduvatele probleemidele, tutvustavad maakatastri arengut ja tulevikuplaane ning Maa-ameti kinnisvaravaldkonna tänaseid ja homseid tegevusi.

· Algusega kell 15 toimub Allikukivi maastikukaitseala kaitse-eeskirja avalik arutelu Kilingi-Nõmme klubis (Pärnu tn 73, Kilingi-Nõmme).

· Algusega kell 10 toimub Keskkonnaministeeriumi I korruse saalis (Narva mnt 7a) infoseminar "Tootmisjääkide kasutamine ettevõttes". Infoseminari eesmärk on pakkuda ettevõtetele ideesid, kuidas jäätmeid ja tootmisjääke kasutada oma tootmise ressursitõhusaks muutmisel. Vaata lisainfot siit ning registreeru siin.

Neljapäev, 3. november

· Algusega kell 18 on Eesti Loodusmuuseumis Öökulli akadeemias külas loodusesõber ja jahimees Peeter Hussar, kes räägib teemal "Kohtumised mägra varjatud radadel". Loengus tuleb juttu sellest, milline on mäkrade iseloom - kas mägrad on ka päriselt "leebe loomuga nohikud" nagu neid on iseloomustatud laulusõnades või on tegemist siiski sitke loomuga kiskjatega.

Reede, 4. november

· Endla looduskeskuses (Tooma küla, Jõgevamaa) toimub KIKi looduskaitse II avatud taotlusvooru infopäev. Ühtekuuluvusfondi vahenditest toetatakse projekte, mis aitavad säilitada ja taastada poollooduslikke kooslusi. Samuti toetatakse hooldamiseks vajaliku taristu rekonstrueerimist ja rajamist ning alade hoolduseks vajalikke töövahendite ja kariloomade soetamist.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.