Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 44. nädala eelinfo (2016-10-31 12:49:28)

Esmaspäev, 31. oktoober

· Kalamajandusosakonna juhataja asetäitja Merje Frey, kantsleri vanemabi Indrek Grusdam ja infotehnoloogia osakonna peaspetsialist Juri Derunov viibivad koos Eesti IT firmade Leanest ja Piksel esindajatega 31. oktoobrist kuni 2. novembrini visiidil Ukrainas. Visiit toimub Välisministeeriumi arengukoostööprogrammi raames ning selle käigus tehakse ettevalmistusi kalanduse infosüsteemi tarkvara tarneks Ukraina Kalamajandusametile Eestis kasutusel oleva infosüsteemi (KIS) näitel.

Teisipäev, 1. november

· kell 12 toimub Maaeluministeeriumi suures saalis aretustoetuse teemaline kohtumine aretusühistutega.

· Veterinaar- ja Toiduameti peadirektori asetäitja Olev Kalda ja VTA maakondlike veterinaarkeskuste juhatajad viibivad 1.-4. novembrini visiidil Lätis ning Leedus, kus tutvutakse Läti ja Leedu toidu- ja veterinaarjärelevalve korralduse ning rakendatud sigade Aafrika katku tõrjemeetmetega.

Reede, 4. november

· Minister Urmas Kruuse viibib 4.-9. novembrini visiidil Hiinas ja Vietnamis. Visiidi käigus osaleb Kruuse 4.-7. novembrini toimuval 11. Hiina ning Kesk- ja Ida-Euroopa riikide põllumajandus-kaubandus ja majanduskoostöö foorumil Kunmingis. 5. novembril on kavas minister Urmas Kruuse ja Hiina põllumajandusminister Han Changfu kahepoolne kohtumine. 8. novembril külastab minister Kruuse Vietnami, kus on kavas kohtumine põllumajandusminister Nguyen Xuan Cuongiga. Ministrit saadavad visiidil kalanduse ja välissuhete asekantsler Olavi Petron, kaubanduse ja põllumajandussaadusi töötleva tööstuse osakonna peaspetsialist Mariann Roos ja välissuhete osakonna peaspetsialist Galina Jevgrafova.

· Põllumajandusametis toimub lauaõppus ameti valmisoleku ja kehtiva õigusraamistiku testimiseks eriti ohtliku taimekahjustaja Aasia siku puhangu korral tegutsemiseks.

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.