Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Hiina messil tutvustatakse Eesti toitu (2016-11-03 18:00:56)

Eesti osaleb 5.-8. novembrini Hiinas Kunmingis toimuval Hiina 14. rahvusvahelisel põllumajandus-kaubandusmessil, kus nelja päeva jooksul esitletakse messi külalistele ja piirkonna ostujuhtidele Eestis toodetud toitu.

"Messil osalemine on meie jaoks eelkõige hea võimalus Eesti riigi ja meie toidu tutvustamiseks," ütles Eesti toidu programmi projektijuht Kadi Raudsepp. "Lisaks üldistele Eestit tutvustavatele materjalidele pakume stendil ka nende ettevõtete tooteid, kes on näidanud üles huvi Hiina turule eksportimiseks ja juba selles suunas ka tööd tegemas."

Eesti stendil pakutakse Eesti toidu- ja joogitooteid, ühtlasi on jagamiseks hiinakeelsed trükised. "Tutvustame Eestit kui puhta looduse ja elukeskkonnaga riiki, kus toodetakse kvaliteetset toitu. Selleks oleme võtnud kaasa mitmekesise valiku meie metsaandidest valmistatud tooteid, aga ka jooke ja maiustusi," lisas Kadi Raudsepp.

Eestit esindavad stendil Maaeluministeeriumi kaubanduse ja põllumajandussaadusi töötleva tööstuse osakonna peaspetsialist Mariann Roos ning Shanghai ülikoolis õppivad Eesti tudengid Karin-Merilin Ervin ja Carmen Merylin Erala.

Kumningis toimuvat Hiina 14. rahvusvahelist põllumajandus-kaubandusmessi organiseerib Hiina Rahvavabariigi põllumajandusministeerium. Messil on kokku ligi 15 erinevat messipaviljoni, nende hulgas eraldi näiteks põllumajandustehnikale ja elusloomadele ning rahvusvaheline näituste paviljon, kus asub teiste riikide seas ka Eesti stend. 2015. aastal külastas messi 200 000 inimest, sh 30 000 sisseostjat näiteks Ameerika Ühendriikidest, Indiast, Türgist, Austraaliast, Indoneesiast ja Hiinast.


Eesti stendi messil külastab ka samal ajal Kumningis toimuval Hiina ning Kesk- ja Ida-Euroopa riikide põllumajanduskaubanduse ja majanduskoostöö foorumil osalev maaeluminister Urmas Kruuse, kellel on visiidi raames kavas kohtumine Hiina põllumajandusminister Han Changfuga.

Eesti väljapanekut Hiina 14. rahvusvahelise põllumajandus-kaubandusmessi raames korraldatakse osana müügiedenduskavast "Eesti toit 2015-2020".


Allikas: Maaeluministeeriumi 03.11.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.