Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-11-10 14:26:09)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 54 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas oli 2 avaliku korra rasket rikkumist ja 29 varavastast kuritegu, sealhulgas 1 röövimine ja 21 vargust (eluruumidest 2, sõidukitest 1) ning 3 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 1 inimene. Tabati 7 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 122. Piirilt väljastati 2 sisenemiskeeldu ning registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

9. novembril teatati, et Loitsu tänava korteris tekkis peretüli käigus füüsiline konflikt 47-aastase naise ja 28-aastase naise vahel. Mõlemad osapooled olid alkoholi tarvitanud. 47-aastane aastane naine peeti kahtlustatavana kinni ja viidi kainenema.

Harjumaal olulisemaid kuriteoteateid ei registreeritud.

Juhtum piiril

9. novembril saabus Tallinna piiripunkti lennuga Moskvast 1967. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanik, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ja viisa tunnistati kehtetuks. Ta viibib lennujaama non-Schengeni alal kuni esimese võimaluseni riigist lahkumiseks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

9. novembri öösel kella 00.40 ajal sai politsei teate, et Tartus Nõlvaku tänava Prisma parklas varastati sõiduautolt BMW ära neli rehvi koos velgedega. Vargusega tekitatud kahju on 300 eurot.

4. novembril avastati, et Tartus L. Tolstoi tänava maja hoovist on varastatud musta värvi jalgratasHelkama. Vargusega tekitatud kahju on 250 eurot.

Valgamaa

Röövimine

8. novembri õhtul teatati politseile, et Puka aleviku Uue tänava korteris tungis võõras mees kallale 91-aastasele mehele, kellelt vägivalda kasutades sularaha varastas. Sündmusele reageerinud politseinikud ümbrusest kirjeldustele vastavat meest ei leidnud. Kuumadel jälgedel mehe võimalikku liikumissuunda selgitades ja inimestega vesteldes pidasid politseinikud järgmisel päeval kuriteos kahtlustatavana kinni 24-aastase mehe.

Viljandimaa

Vargus

7. novembril teatati politseile, et Abja vallas Veelikse külas on teadmata aja jooksul varastatud suvemaja moodulkorsten. Vargusega tekitatud kahju on 1500 eurot.

Juhtum piiril

9. novembril kella 13 ajal saabus Koidula maanteepiiripunkti kontrolli 33-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel avastasid piirivalvurid, et mees on Schengeni territooriumil seadusliku aluseta viibinud 24 päeva. Mehele määrati kiirmenetluse otsusega rahatrahv ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

9. novembril teatati, et Leikude külas Kadrina vallas lõi 23-aastane mees 20-aastast endist elukaaslast.

Ida-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Röövimine

9. novembril kella 7 paiku toimus kaklus Pärnus Hommiku tänaval, mille käigus löödi 41-aastast meest ning tal läks kaduma pükste taskust rahakott sularahaga.

Avaliku korra raske rikkumine

6. novembril kella 2 paiku löödi Pärnus Papiniidu tänaval konflikti käigus sõiduautos 47-aastast meest.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

6. novembril kell 15.45 pihustati Kuressaares Uus-Roomassaare tänaval gaasi näkku 46-aastasele mehele. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 10.11.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.