Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei tutvustab sünnipäeval oma tööd ja varustust (2016-11-11 08:02:28)


Laupäeval, 12. novembril kutsub Politsei- ja Piirivalveamet oma aastapäeva puhul Eesti suuremates linnades inimesi oma tööga tutvuma.

Laupäeval ajavahemikul kell 12-15 saavad inimesed politsei töö ja varustusega tutvuda viies kaubanduskeskuses üle Eesti. Kohtumispaigad on Ülemiste keskuses Tallinnas, Lõunakeskuses Tartus, Kaubamajakas Pärnus, Põhjakeskuses Rakveres ning Astri keskuses Narvas.

Põhja prefekt Kristian Jaani sõnul on politsei ja piirivalve aastapäev pühendatud kõigile neile, kes oma igapäevase tööga Eestis turvalisust loovad. "Seni on aastapäev olnud pigem organisatsiooni sisene tähtpäev, kuid kuna politsei töötab Eesti inimeste jaoks, siis otsustasime tänavust sünnipäeva tähistada koos inimestega, kelle heaks töötame. Nii näitame Eesti suuremates kaubanduskeskustes oma varustust ja vormi. Kolme tunni jooksul saab tutvuda selle osaga politseitööst, mis ehk igapäevaselt välja ei paista, kuid on väärtuslik osa turvalisuse tagamisest," rääkis Jaani.

Sünnipäeva ürituste kava on kõigis linnades ühesugune. Päev algab tervitusrockiga, tutvustatakse kriminalistide tööd, oskusi näitavad teenistuskoerad, uurida saab politsei varustust, käppa annab Lõvi Leo ning räägime talvel tähtsatest turvalisuse teemadest.

Täpsem ajakava on keksuste kodulehtedel ja politsei kõigile avalikul Facebooki lehel. 12. novembril postitame Facebooki ka pilte sünnipäeval toimuvast.

1. novembril möödub piirivalve asutamisest 94 aastat ja 12. novembril 98 aastat politsei loomisest. 26. novembril on kodanikupäev, mistõttu tähistab PPA sel kuul pidulikult politsei ja piirivalve aastapäeva.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 11.11.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.