Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-11-22 15:00:23)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 76 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 2 avaliku korra raske rikkumine, 28 varavastast kuritegu, sh 1 röövimine, 7 vargust. Registreeriti 6 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 8 inimest. Kaks inimvigastustega liiklusõnnetust olid põhjustatud joobes juhi süül. Tabati 16 alkoholijoobes sõidukijuhti ja 1 narkojoobes sõidukijuht. Väärtegusid registreeriti 253. Piiril väljastati 4 sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

21. novembril kella 13 paiku anti politseile teada, et Pae tänaval löödi 21-aastast naist.

21. novembril kella 23 paiku anti politseile teada, et Suur-Sõjamäe teel löödi tüli käigus 36-aastast meest. Kahtlustatavana peeti kinni 25-aastane mees.

Röövimine

21. novembril kella 16.30 paiku anti politseile teada, et Läänemere teel võeti 60-aastaselt naiselt vägivaldselt ära käekott ning kott toiduainetega. Kahju on 300 eurot.

Harjumaal olulisemaid kuriteoteateid ei registreeritud.

Juhtumid piiril

20. november kell 12.45 saabus Tallinna Lennujaama Istanbulist 1988. aastal sündinud Türgi Vabariigi kodanik. Mehel oli ühekordne Eesti viisa. Isiku ütlused reisi eesmärgi kohta ei olnud usaldusväärsed. Piiril koostati ja väljastati mehele riiki sisenemise keeld ja talle väljastatud viisa tunnistati kehtetuks. Eile lahkus mees Eestist.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

21. novembril teatati politseile, et Jõgeval Liiva tänaval lõi 19-aastane mees peretüli käigus oma 18-aastast elukaaslast. Kiirabi toimetas kannatada saanud naise tervisekontrolliks Jõgeva haiglasse. Juhtunu kõik täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

20. novembril kella 1.30 ajal sai politsei väljakutse Tartus Küüni tänavale, kus oli rüselus tekkinud pubi ees seisnud inimeste vahel. Väidetavalt oli noorte vahel tüli tekkinud suitsu küsimisest. Rüseluses vaid kergemaid vigastusi 23-aastane naine, 29-aastane ja 34-aastane mees, kes esmaabiks traumapunkti pöördusid. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Valgamaa

Vargus

21. novembril teatati politseile, et Hummulis Jeti külas ärandati metsa jäetud punane käruga traktor MTC. Asjaolude selgitamisel ilmnes, et ärandatud traktor on naabrimehe hoovil. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni joobes 40-aastase mehe ning toimetas ta esmalt kainenema.

Kehaline väärkohtlemine

20. novembril tungis Tõrvas Pika tänava korteris 38-aastane alkoholi tarvitanud mees kallale oma 31-aastasele elukaaslasele. Naine vigastada ei saanud. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Võrumaa

Avaliku korra raske rikkumine

20. novembril kella 2.20 ajal öösel teatati politseile, et Võrus L. Koidula tänava ööklubis tungiti kallale 24-aastasele alkoholi tarvitanud mehele, kelle meedikud esmaabiks haiglasse toimetasid. Politseinike saabumiseks oli lööja lahkunud.

Juhtum piiril:

22. novembri öösel saabus Luhamaa maanteepiiripunkti riigist väljuvale suunale piirikontrolli 32-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel ilmnes, et naine on Schengeni territooriumil viibinud seadusliku aluseta 7 päeva. Naisele määrati kiirmenetluse otsusega rahatrahv ning ta lahkus Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

21. novembril teatati, et Narvas Võidu tänaval asuvas meelelahutusasutuses rünnati 41-aastast naist.

Juhtumid piiril

21. novembril saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1965. aastal ja 1984. aastal sündinud Aserbaidžaani kodanikud, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isikutel puudusid piisavad rahalised vahendid Schengeni territooriumil viibimiseks. Isikutele väljastatud Läti Vabariigi viisad tunnistati kehtetuks, piiril väljastati sisenemiskeelud ja isikud suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

21. novembril saabusid Narva-1 piiripunkti 1953. aastal ja 1958. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikud, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isikutel puudusid kehtivad viisad või elamisload riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ja isikud saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine
19. novembril kella 17 ajal löödi Paides Veski tänaval korteris 51-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 22.11.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.