Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-11-24 12:33:59)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 77 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 2 avaliku korra rasket rikkumist, 46 varavastast kuritegu, sh 32 vargust (3 eluruumidest, 1 sõidukist). Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 6 inimest. Tabati 8 alkoholijoobes sõidukijuhti ja 1 narkojoobes sõidukijuht. Väärtegusid registreeriti 241. Piiril väljastati 3 sisenemiskeeldu ja 2 inimest saadeti Eestist välja.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

23. novembril kella 1 paiku anti politseile teada, et Kivila tänaval korteris löödi peretüli käigus 60-aastast naist ja 37-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

23. novembril kella 21 paiku anti politseile teada, et A. H. Tammsaare teel korteris löödi tüli käigus 36-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Avaliku korra raske rikkumine

23. novembril kella 17 paiku anti politseile teada, et Pärnu maanteel löödi 68-aastast meest. Kahtlustatavana peeti kinni 48-aastane mees.

Harjumaal olulisemaid kuriteoteateid ei registreeritud.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

24. novembril kella 4.30 ajal teatati politseile, et Tartus Laia tänava pubis lõi alkoholi tarvitanud 30-aastane mees seni tuvastamata põhjusel 24-aastast meest. Kannatanu pöördus esmaabiks TÜ Kliinikumi. Politsei toimetas lööja arestimajja kainenema.

Kehaline väärkohtlemine

24. novembril kella 4.15 ajal teatati politseile, et Tartus Kastani tänava korteris tungis ühise alkoholi tarvitamise käigus 20-aastane mees kallale 18-aastasele neiule. Väidetavalt oli tüli noorte vahel puhkenud armukadedusest. Meedikud vaatasid neiu sündmuskohal üle ning tõsisemaid vigastusi tal ei tuvastatud. Politsei toimetas naist rünnanud mehe arestimajja kainenema.

Vargus

17. novembril teatati politseile, et Tartus Jaokobi tänava lasteasutusest on varastatud lauasahtlis olnud sularaha. Vargusega tekitatud kahju on 316 eurot.

Võrumaa

Vargus

22. novembril teatati politseile, et Sõmerpalu vallas Lilli-Anne külas varastati lukustamata eramu magamistoast mobiiltelefoni CATS60. Vargusega tekitatud kahju on 659 eurot.

Juhtum piiril:

23. novembril kella 06.24 ajal tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine 51- ja 62-aastasel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kelle põhjendused reisi eesmärgi ja Eestis viibimise kohta ei olnud usaldusväärsed. Isikutele väljastatud Eesti Vabariigi Schengeni viisad tunnistati kehtetuks ja nad lahkusid tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Vargus

23. novembril varastati Kohtla-Järvel Aru tänaval asuvast korterist käekott sularaha ja dokumentidega. Vargusega tekitatud kahju on 3120 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus
23. novembril teatati politseile, et Pärnus Hoburaua tänaval tungiti ukse lõhkumise teel ajamajja ja varastati sealt kolm jalgratast. Kahju on 523 eurot.

Raplamaa

Omavoliline sissetung

Ööl vastu 24. novembrit sai politsei teate, et Raplas Telliskivi tänaval sisenes seni tuvastamata isik elumajja ja varastas nähtaval kohal olnud rahakotist 150 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 24.11.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.