Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Esimesel advendipühapäeval süttivad Tartus jõulutuled (2016-11-26 11:02:51)


Pühapäeval kell 16 süttivad Tartus raekoja platsil jõulutuled. Esimese advendiküünla süütamise tseremoonia on lavastanud Tartu Uus Teater, kaastegev on Tartu Noortekoor. Jõuluaja kuulutavad avatuks Tartu linnapea Urmas Klaas ja Tartu praostkonna praost Ants Tooming.


Esimesest advendipühapäevast algavad tegevused ka raekoja platsile kerkinud kuusemetsas, mis on jõuluaja parim kohtumispaik, kus saab kiikuda, muusikat ja muinasjutte kuulata, lindudele pesakaste meisterdada ja suupisteid osta, kuuma teed juua ning jõulutulesid imetleda.
Kiigemetsas saab näha ka Ott Oleski puuloomi ning linnajänes Toivot, ponisid ja hobuseid, seppa ja jõuluvanasid. Tänavu pannakse kiigemetsa üles ka ühed erilised rattad, millega saab ise jõuluvalgust lisaks vändata.

Kiigemets on avatud iga päev kl 8.30-21.00, kauplejad on kohal E-R kl 17.00-21.00 ja L-P 11.00-21.00. Kiigemets jääb raekoja platsile kuni 15. jaanuarini.

Allikas: Tartu LV pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.