Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministri nõunikuna asub tööle Karin Sepp (2016-12-02 16:21:51)

Maaeluminister Martin Repinski nõunikuna asub tööle põllumajandusettevõtja, Põlvamaa Põllumeeste Liidu juht ja MTÜ Eesti Noortalunikud juhatuse liige Karin Sepp.

"Karin Sepal on praktiline kogemus põllumajandusettevõtjana oma piimafarmi ülesehitamisel, samuti on ta olnud aktiivne noortalunike eestkõneleja. Noorte teema on Karinile väga oluline," ütles maaeluminister Martin Repinski. "Järjepidevus on üks suuremaid väljakutseid põllumajandussektoris. Seepärast loodan, et Karini teadmised noortalunike ja põllumajandusega alustavate noorte ees seisvatest probleemidest aitavad leida ja töötada välja lahendusi, millega kaasata enam noori põllumajandusse ja aidata kaasa valutule põlvkonna vahetusele põllumajandussektoris."

Karin Sepp on sündinud 1978. aastal. Ta on lõpetanud Võrumaa Kutsehariduskeskuse ärikorralduse erialal ning Eesti Maaülikooli põllumajandusettevõtte majandamise erialal.

Alates 2003. aastast on Karin Sepp OÜ Kuustemäe loomakasvatusjuht ja 2008. aastast Võrumaal, Lasva vallas asuva Koka talu omanik.

Aastatel 2012-2015 on Karin Sepp olnud Võrumaa Talupidajate Liidu juhatuse liige ning alates 2013. aastast Põlvamaa Põllumeeste Liidu juhatuse esimees. Samuti on ta alates 2014. aastast MTÜ Eesti Noortalunikud juhatuse liige.


Allikas: Maaeluministeeriumi 02.12.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.