Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 49. nädala eelinfo (2016-12-05 00:31:58)

Esmaspäev, 5. detsember

· Algusega kell 9.30 toimub Maaülikooli aulas rahvusvahelisele mullapäevale pühendatud seminar. 2017. aasta mulda tutvustava ettekandega esineb keskkonnaagentuuri metsaosakonna peaspetsialist Endla Asi.

Mullapäeva seminari kohta leiab lisainfot siit.

· 17. detsembrini toimub Mehhikos Cancúnis Bioloogilise mitmekesisuse konventsiooni (CBD) osaliste kolmeteistkümnes kohtumine (COP 13), Cartagena bioloogilise ohutuse protokolli osaliste kaheksas (COP-MOP 8) ning geneetilistele ressurssidele juurdepääsu ja nende kasutamisest saadava tulu õiglase ja erapooletu jaotamise Nagoya protokolli osaliste teine kohtumine (COP-MOP 2). Kohtumistel osaleb Keskkonnaministeeriumi delegatsioon.

Teisipäev, 6. detsember

· Algusega kell 14 tutvustab KIK koostöös Tartu Ülikooliga KIKi keskkonnaprogrammist rahastatud uuringut "Maapinnalähedase osooni õhusaaste ekspositsiooni analüüs ja tervisemõjude hinnang". Üritus toimub Rahvusraamatukogu kuppelsaalis. Uuringu eesmärk oli välja selgitada kuivõrd on Eesti inimesed ohustatud maapinnalähedase osooni õhusaastest ning millised on selle tervisemõjud ja mõjude majanduslikud tagajärjed.

· Algusega kell 14 toimub KIKi korraline nõukogu koosolek.

· Algusega kell 14.30 korraldab Keskkonnaamet Valgamaa keskkonnahariduse ümarlaua, mis toimub Helme vallamajas (Tartu tn 20, Tõrva). Oodatud on kõik Valgamaa keskkonnahariduse edendajad.

Kolmapäev, 7. detsember

· Algusega kell 11 toimub Tallinnas Keskkonnaministeeriumi I korruse saalis (Narva mnt 7a) jäätmete ringlussevõtu ning nende korduskasutuseks ettevalmistamise projektide avatud taotlusvooru infopäev. Toetust eraldatakse struktuuritoetuste perioodi 2014-2020 ettevõtete ressursitõhususe meetmest. Toetatakse jäätmete korduskasutuseks ettevalmistamist, korduskasutuskeskuse rajamist ja inventari soetamist jmt.

· Algusega kell 18 korraldab Keskkonnaamet pilliroost jõulukroonide meisterdamise loodus- ja loovusringi Otepää looduskeskuses (Kolga tee 28, Otepää).

Neljapäev, 8. detsember

· Algusega kell 18 toimuvas Öökulli akadeemias on külas etnobotaanik Renata Sõukand, kes tutvustab Eesti teetaimi minevikus ja tänapäeval. Öökulli akadeemias uurime, kuidas on läbi aja arenenud kodumaiste teetaimede kasutamine ning milleks on see kujunenud tänapäeval.

Reede, 9. detsember

· Algusega kell 13 toimub Vilsandi rahvuspargi koostöökogu kokkusaamine Vilsandi rahvuspargi teabepunktis Loonal (Loona küla, Saaremaa), kus arutatakse olulisemaid arenguid ja muutusi rahvuspargis.

· Algusega kell 13 toimub Lahemaa rahvuspargi koostöökogu traditsioonilise elulaadi töögrupi "Elavad külamaastikud" avakoosolek Kolgaküla rahvamajas. Oodatud on Lahemaa traditsioonilise elulaadi, rannakalanduse, looduskasutuse ja põllumajanduse edenemisest huvitatud isikud, kes soovivad aidata Lahemaa traditsioonilist elulaadi säilitada ja edendada.

· Algusega kell 16 toimub Lahemaa rahvuspargi rannakülade mälumaastikke tutvustav koosolek Käsmu meremuuseumis. Lahemaa rannakülades on kohalike kogukondade ja muuseumide eestvõttel käimas alusuuring "Lahemaa mälumaastikud", mille raames koostatakse külade ajaloolised õiendid, kaardistatakse kultuuriloolised paigad ja kogutakse elavat kohapärimust.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.