Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei: vabatahtlikud on osa meie meeskonnast (2016-12-05 12:00:29)


Täna, 5. detsembril tähistab Politsei- ja Piirivalveamet rahvusvahelist vabatahtlike päeva ning tänab kõiki vabatahtlike, kes oma igapäevatoimetuste kõrvalt leiavad aega, et panustada kogukonna turvalisusesse.

Politsei- ja Piirivalveameti peadirektor Elmar Vaheri sõnul on vabatahtlikud eeskujuks paljudele inimestele, kuna leiavad aega ning soovi panustada Eesti turvalisusesse oma igapäevaelu kõrvalt. "Politsei- ja Piirivalveameti meeskond pole ainult meie ametnikud, vaid ka abipolitseinikud ja vabatahtlikud merepäästjad, kes on meie jaoks asendamatud," üles ta.

Peadirektori sõnul saab turvalist kogukonda luua vaid üheskoos. "Mul on hea meel, et vabatahtlikud leiavad endas energiat ning aega teha Eesti meeldivamaks ja turvalisemaks kohaks, kus elada. Leida niigi kiires päevas aega, et rahustada liiklust või ennetada kuritegusid - see väärib tunnustust," lisas Vaher.


Politsei julgustab kõiki, kel on huvi seista oma kogukonna turvalisuse eest ühinema abipolitseinike ridadega. Eestis tegutseb ligi 1000 abipolitseinikku, kes on sel aastal panustanud politseitegevustesse ligi 100 000 töötundi. 330 vabatahtlikku on sel aastal osalenud 62 merepäästesündmuse lahendamisel ning aidanud kümnetel inimestel turvaliselt kaldale jõuda.


ÜRO Peaassamblee kuulutas rahvusvahelise vabatahtlike päeva välja 1985. aastal.

Allikas:  Politsei- ja Piirivalveameti 05.12.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.