Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 50. nädala eelinfo (2016-12-12 10:49:41)

Esmaspäev, 12. detsember

· toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron, põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban ning eurokoordinatsiooni osakonnajuhataja Madis Pärtel osalevad Brüsselis 12. - 13. detsembril toimuval Euroopa Liidu põllumajanduse ja kalanduse ministrite nõukogu istungil.

Kolmapäev, 14. detsember

· seoses plaanilise hooldusega võib ajavahemikus kella 18.00-21.00 olla häiritud Maaeluministeeriumi veebilehe ja kliendiportaali töö.

· kell 11 toimub Maaeluministeeriumi väikses saalis toiduekspordi ümarlaud. Ümarlaual osalemiseks on võimalik registreeruda aadressil marie.allikmaa@agri.ee.

Neljapäev, 15. detsember

· põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban osaleb Brüsselis toimuval toidu tarneahela teemalisel foorumil "High Level Forum for a Better Functioning Food Supply Chain".

· kell 9.30 toimub Maaeluministeeriumi suures saalis infopäev, kus tutvustatakse Eesti Maaülikooli majandus- ja sotsiaalinstituudi poolt 2016. aastal "Eesti maaelu arengukava 2014-2020" raames teostatud uuringute "Maapiirkond noorte elu- ja ettevõtluskeskkonnana", "Põllumajandustootja majandustegevuse mitmekesistamine ja mitmekesistamise mõjususe analüüs", "Seakasvatussektori olukorra analüüs" ning uuringu "Aiandussektori olukord ja arengueeldused" esmaseid tulemusi.


Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.