Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2016-12-12 15:53:31)


Möödunud nädalavahetuse jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 121 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 12 avaliku korra rasket rikkumist, 34 varavastast kuritegu, sh üks röövimist ja 23 vargust (kuus eluruumidest, üks sõidukist), kaks sõidukivargustest ja omavolilistest kasutamistest Registreeriti üheksa inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 15 inimest. Tabati 57 alkoholi- ja kaks narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 429. Piiril väljastati 13 sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja üks inimene ja registreeriti üks riigipiiri ebaseaduslik ületamine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

10. detsembril kella 16 paiku anti politseile teada, et Läänemere teel korteris löödi tüli käigus 31-aastast meest terava esemega. Kahtlustatavana peeti kinni 32-aastane mees.

10. detsembril kella 17 paiku anti politseile teada, et Energia tänaval korteris löödi tüli käigus 38-aastast meest. Kahtlustatavana peeti kinni 32-aastane mees.

10. detsembril kella 20.30 paiku anti politseile teada, et Vabaõhukooli teel löödi 27-aastast meest.

10. detsembril kella 21 paiku anti politseile teada, et A. H. Tammsaare teel korteris löödi tüli käigus 45-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

10. detsembril kella 22 paiku anti politseile teada, et Uus-Maleva tänaval korteris löödi 31-aastast naist. Kahtlustatavana peeti kinni 43-aastane mees.

11. detsembril kella 2 paiku anti politseile teada, et A. Kapi tänaval korteris tõugati tüli käigus 33-aastast naist. Kahtlustatavana peeti kinni 36-aastane mees.

11. detsembril kella 7 paiku anti politseile teada, et Amburi tänaval korteris löödi tüli käigus 26-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Avaliku korra rasked rikkumised

10. detsembril kella 4 paiku anti politseile teada, et Punasel tänaval meelelahutusasutuses löödi 30-aastast meest.

11. detsembril kella 4 paiku anti politseile teada, et Pikal tänaval meelelahutusasutuses tõugati tüli käigus 48-aastast meest. Kahtlustatavana peeti kinni 43-aastane mees.

Röövimine

9. detsembril kella 5 paiku anti politseile teada, et Estonia puiesteel löödi 43-aastast meest ning temalt võeti ära kuldkett koos ripatsiga.

Vargus

11. detsembril kella 18 paiku anti politseile teada, et Endla tänaval unustati taksosse käekott isiklike esemetega. Kahju on 1042 eurot.

Harjumaa

Avaliku korra raske rikkumine

9. detsembril kella 1.30 paiku anti politseile teada, et Anija vallas Rasivere külas löödi 36-aastast meest.

Juhtumid piiril

11. detsembril kell 11 kontrollis Tallinna kordoni toimkond Tallinnas Lootsi tänaval Läti Vabariigi registreerimismärgiga sõidukit Volkswagen, mida juhtis 1974. aastal sündinud Egiptuse Araabia Vabariigi kodanik. Mees esitas kontrolliks rahvusvahelise juhiloa raamatu ja rahvusvahelise juhiloa kaardi, mis on pseudodokumendid. Dokumendiekspert koostas dokumendi uurimise akti. Juhtumit menetleb Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalitus.

11. detsembril kell 13.30 anti teada, et Tallinna lennujaama julgestuskontrolli käigus avastati inimese pagasi läbivaatusel tsiviilkäibes keelatud külmrelv (teleskoopnui). Operatiivteenistuse toimkond tuvastas, et teleskoopnuia omas 1969. aastal sündinud Saksamaa Liitvabariigi kodanik. Mehele koostati väärteoprotokoll. Kell 14.15 lahkus mees Eestist.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Valeraha teade

3. detsembril avastati Jõgeval Kesk tänava kaupluses võltsimistunnusega 50-eurone rahatäht.

Tartumaa

Avaliku korra rasked rikkumised

11. detsembri hommikul kella 5.15 ajal sai politsei teate, et Tartus Ringtee tänava tanklas tungiti tüli käigus kallale alkoholi tarvitanud 28-aastasele mehele. Meedikud andsin kannatanule esmaabi ning ta toimetati koju. Politsei toimetas tanklast kainenema 25-aastase mehe.

10. detsembril kella 21 ajal teatati politseile, et Tartus Jaama tänava kaupluse juures tungiti kallale 36-aastasele mehele, kelle meedikud esmaabiks TÜ kliinikumi toimetasid. Politsei pidas arvatavad lööjad kinni Lääne tänaval ning toimetas seejärel 35- ja 36-aastase mehe asjaolude selgitamiseks arestimajja.

Kehaline väärkohtlemine

10.detsembril kella 10.30 ajal tungis võõras mees Tartus Kaunase puiestee tänava korteris kallale 22-aastasele mehele, kes oma endise abikaasa korterisse ühiseid lapsi vaatama minna soovis. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Valgamaa

Vargus

8. detsembril teatati politseile, et Valgas Kuperjanovi tänaval on sisse murtud majja ja selle kõrvalhoonesse. Esialgse info kohaselt varastati majast elektrilisi tööriistu. Kahju on 1650 eurot.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

9. detsembril teatati politseile, et Sõmerpalus Nurme tänava majas lükkas abikaasa riiu käigus oma 70-aastast naist, kes selle tagajärjel kukkus ning oma käeluu murdis. Kannatanu pöördus esmaabiks haiglasse. Politseile on teo toimepanija teada.

Juhtumid piiril

10. detsembril kella 4.30 ajal saabus Luhamaa maanteepiiripunkti riiki sisenevale suunale piirikontrolli 14-aastane Venemaa kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et lapse viisa on ajaliselt kehtetu. Isikule koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ning ta suundus koos saatjaga tagasi Venemaa Föderatsiooni.

11. detsembril kella 14.20 ajal pidasid piirivalvurid Meremäe vallas Vastseliina-Meremäe-Kliima tee 18. kilomeetril Obinitsa külas kinni sõiduauto Volkawagen Passati, mida juhtis 41-aastane juhtimisõiguseta mees. Isik kõrvaldati juhtimiselt ning ta toimetati menetlustoiminguteks Puisa kordonisse. Mehele määrati kiirmenetluse otsusega rahatrahv peale mida mees koju viidi. Mehe sõiduvahendile tuli järgi juhtimisõigusega isik.

11. detsembril kella 15.40 ajal saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale piirkontrolli Vene numbrimärkidega Škoda, mida juhtis 68-aastane Vene kodanik. Sõidukis viibis veel kolm kaasreisijat. Juhi ja kaasreisijate ütlused reisi eesmärkide ja sihtkoha osas olid vastuolulised, samuti puudusid neil rahalised vahendid õigustamaks reisi eesmärki. Isikutel koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ning nad suundusid tagasi Venemaa Föderatsiooni.

12. detsembril kella 00.40 ajal saabus Luhamaa maanteepiiripunkti riigist väljuvale suunale piirikontrolli Volvo veok, mida juhtis 28-aastane Valgevene kodanik. Sõiduki kontrollimisel avastasid piirivalvurid veokist esiklaasile kinnitatud antiradari. Juhile selgitati, et antud seade on Eestis keelatud ning teda hoiatati, et järgmisel korral see konfiskeeritakse. Mees lahkus piiripunktist oma sõiduvahendiga Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vägivald võimuesindaja vastu

11. detsembril kella 4.45 paiku lõi 32-aastane mees Narvas Kangelaste tänaval asuva meelelahutusasutuse juures ametikohustusi täitnud 22-aastast patrullpolitseinikku. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Avaliku korra raske rikkumine

9. detsembril teatati, et Kohtla-Järvel Jaaniku tänaval peksti 16-aastast noormeest.

Kehalised väärkohtlemised

9. detsembril teatati, et Narvas Uusküla tänaval asuvas korteris tungis 45-aastane mees kallale oma 70-aastasele emale. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

10. detsembril teatati, et Vasknarva külas Sõrenetsi teel tungiti kallale 37-aastasele mehele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 21-aastase noormehe.

10. detsembril teatati, et Narvas Tallinna maanteel tungiti kallale 51-aastasele mehele.

10. detsembril teatati, et Narvas Tallinna maanteel asuvas majas naabrite vahel tekkinud tüli käigus sai kannatada 81-aastane mees. Mees vajas arstiabi.

10. detsembril teatati, et Narvas Kreenholmi tänaval asuvas korteris peksis 40-aastast naist tema endine elukaaslane.

11. detsembril teatati, et Olgina alevikus Narva maanteel asuvas korteris lõi 39-aastane mees oma 43-aastast abikaasat ning tema 67-aastast isa.

11. detsembril teatati, et Kohtla-Järvel Mõisa teel asuvas korteris lõi 50-aastane mees oma 39-aastast elukaaslast tugeva esemega. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

9. detsembril teatati, et Narva-Jõesuus Kesk tänava haridusasutusest varastati mobiiltelefon iPhone. Kahju on 300 eurot.

Juhtumid piiril

10. detsembril saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1949. aastal ja 1986. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikud, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isikute viisade kehtivusaeg oli juba lõppenud. Piiril koostati sisenemiskeelud ja isikud saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

11. detsembril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1955. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isikul puudus kehtiv viisa või elamisluba riiki sisenemiseks. Piiril koostati sisenemiskeeld ja isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

11. detsembril saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1955. aastal, 1987. aastal, 1959. aastal ja 1987. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikud, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isikutele väljastatud turismiviisad ei vasta nende reisi tegelikele eesmärkidele. Isikutele väljastatud viisad tunnistati kehtetuks, neile koostati sisenemiskeelud ja nad suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

11. detsembril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1957. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et talle oli kohaldatud sissesõidukeeld Schengeni territooriumile. Isikut ei lubatud Eesti Vabariiki ning ta suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus
10. detsembril kella 12 ajal avastati, et Hanila vallas Ullaste külas on majast varastatud teler ja võsalõikur. Kahju on selgitamisel.

Omavoliline sissetung
11. detsembril kella 12 ajal avastati, et Kehtna vallas Vastja külas on tungituid majja. Esialgsetel andmetel midagi varastatud pole.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
10. detsembril kella 21 ajal löödi Pärnus Papiniidu tänaval korteris omavahelise tüli käigus 49-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Avaliku korra rasked rikkumised
10. detsembril kella 3 ajal löödi Pärnus Rüütli tänaval 22-aastast meest.

10. detsembril kella 7 ajal löödi Pärnus Rüütli tänaval 18-aastast naist.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
10. detsembril kella 21 ajal tekitati Vigala vallas Kivi-Vigala külas valu 58-aastasele mehele.

Omavoliline sissetung
9. detsembril kella 2 ajal tungiti Rapla vallas Ülejõe külas majja. Esialgsetel andmetel hoonest midagi ei varastatud.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 12.12.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.