Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaühendused kohtuvad täna ministeeriumiga, et arutada metsandust ja ühiskonnas tekkinud usald (2016-12-16 12:03:21)

Keskkonnaühenduste ning keskkonnaministeeriumi esindajad kohtuvad täna Tallinnas kell 12.30, et arutada, milline võiks olla jätkusuutlik, tasakaalustatud ning avalikkusele läbipaistev metsapoliitika.

Lisaks metsapoliitika sisulistele küsimustele on arutelul ka ühiskonnas tekkinud usalduskriis. Metsapoliitika on muutunud avalikkusele arusaamatuks, läbipaistmatuks ning majandushuve soosivaks. Eesti tippteadlased tõestasid eilses (15.12) Postimehes avaldatud artiklis, et keskkonnaministeerium varjab teadlikult mittesäästliku metsade majandamist kasutades eksitavad termineid ja sobivamat statistikat. Ühendused on seisukohal, et riik peab olema metsapoliitikat selgitades ja põhjendades aus, kasutama asjakohaseid meetodeid ja termineid ning muutma metsapoliitika läbipaistvamaks. Samuti peavad ühendused oluliseks erinevate huvigruppide sisulist kaasaamist metsapoliitika kujundamisel.

Keskkonnaühenduste põhjalikumad seisukohad on sõnastatud teavituskampaania lehel: http://metsakaitseks.voog.com
 
Allikas: SA Eestimaa Looduse Fondi 16.12.2016 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.