Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Loodusmuuseumi seenenäitus tänavu teisiti (2006-09-17 23:11:06)

 

Selle aasta seenespetsiifika – kus olnud palju vihma, seal palju seeni, kus olnud põud, seal ei midagi – ei luba Eesti Loodusmuuseumi botaanikutel väga seenerikast näitust korraldada. Väikese kavalusega saame asjast siiski üle. Nimelt näitame oma sellesügisesel seenenäitusel, mis võiks kanda alapealkirja „60 aastat esimesest seenenäitusest Eesti Loodusmuuseumis”, päris seente kõrval Vello Liivi tehtud suurepäraseid seenefotosid. Nii on tagatud, et igasügisesed tuttavad metsa alt ei jää ilmataadi vingerpusside tõttu seegi aasta nägemata ja  meelde tuletamata. Näitusel tutvustame ka mikroskoopilisi seeni, seente teisi kasutusvõimalusi,  meie seenenäituste ajalugu ja nende korraldamise tagamaid.


Näitus avatakse 20. septembril. Seeni eksponeerime vaid 24. septembrini, seenefotosid näeb 22. oktoobrini. Muuseum on avatud kolmapäevast pühapäevani 10.00-17.00.

Vaata suurt sirmikut…

Allikas: Eesti Loodusmuuseumi 17.09.2006 pressiteade.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.