Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti pühadeaegsed sündmused (2016-12-28 12:07:32)

Möödunud pühadel (23. kuni 26. detsember) registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 135 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaheksa avaliku korra rasket rikkumist, 41 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine, 32 vargust (üheksa eluruumidest) ning kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Registreeriti 15 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai surma üks ning vigastada 16 inimest. Tabati 79 alkoholi- ning kuus narkojoobes juhti. Registreeriti 630 väärtegu.

Piiril väljastati 14 sisenemiskeeldu ning registreeriti üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Ähvardus

26. detsembril teatati, et Lasnamäel ähvardati 29-aastast meest.

Avaliku korra rasked rikkumised

23. detsembril teatati, et Kristiines Madara tänaval kasvas mehe ja 31-aastase naise tüli konfliktiks, mille tulemusena tundis viimane valu.

24. detsembril teatati, et Kesklinnas Suur-Karja tänaval lõi tundmatu mees 34- ja 33-aastast meest ning põhjustas neile valu.

25. detsembril teatati, et Kristiines Sõpruse puiesteel lõi 29-aastane mees 28-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politseinikud pidasid vanema mehe kinni.

26. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval lõid 42-aastane naine ja 33-aastane mees 56-aastast meest ning tekitasid talle tervisekahjustusi.

Kehalised väärkohtlemised

23. detsembril teatati, et Haaberstis Paldiski maanteel asuva kaupluse territooriumil lõi 22-aastane mees 20-aastast turvatöötajat ning põhjustas talle valu.

23. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Angerja tänaval asuvas korteris ähvardas ja lõi 39-aastane mees 41-aastast naist. Politseinikud pidasid agressiivse mehe kinni.

23. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Õle tänaval asuvas korteris lõi 42-aastane mees 65-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni ning kiirabi toimetas naise haiglasse.

23. detsembril teatati, et Lasnamäel Paekaare tänaval asuvas korteris lõi 25-aastane mees 28-aastast naist ning põhjustas talle valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

24. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Lõime tänaval asuvas korteris lõi 61-aastane mees 56-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

24. detsembril teatati, et Lasnamäel Läänemere teel asuvas korteris ähvardas ja lõi 32-aastane alkoholi tarvitanud mees 25-aastast naist ning põhjustas talle valu.

24. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Pelguranna tänaval asuvas korteris lõi 50-aastane mees 56-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

24. detsembril teatati, et Lasnamäel K. Kärberi tänaval asuvas korteris lõi 43-aastane alkoholi tarvitanud mees kruusiga 40-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

24. detsembril teatati, et Lasnamäel J. Koorti tänaval lõi 49-aastane mees panniga 51-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

24. detsembril teatati, et Lasnamäel Asunduse tänaval asuvas korteris lõi 35-aastane mees 41-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politseinikud pidasid mehe kinni ning kiirabi toimetas naise haiglasse.

26. detsembril teatati, et Mustamäel Akadeemia teel asuvas korteris lõi 36-aastane mees 39-aastast naist ning tekitas tallevigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Vargused

23. detsembril teatati, et Kesklinnas Vana-Viru tänaval asuvast kauplusest varastati sülearvuti. Esialgne kahju on 1000 eurot.

24. detsembril teatati, et Mustamäel Sõpruse puiesteel asuvast kioskist varastati kassaaparaat. Esialgne kahju on 1000 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

23. detsembril teatati, et Jüris Tammiku teel asuvas korteris põhjustas 29-aastane mees 36-aastasele naisele valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

25. detsembril teatati, et Tabasalus Kooli tänaval asuvas korteris lõi 25-aastane mees 18-aastast naist.

26. detsembril teatati, et Kuusalu vallas Kõnnu külas lõi 29-aastane alkoholi tarvitanud mees 24-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

26. detsembril kella 15 ajal teatati politseile, et Räpinas Võhandu tänava korteris tungiti kallale 48-aastasele mehele, kelle meedikud esmaabiks haiglasse toimetasid. Politseile on arvatav lööja teada.

Tartumaa

Vargused

25. detsembril ärandati Tartus Anne tänava garaažide juurest sõidukõlbmatu Opel Calibra.

26. detsembril teatati politseile, et Tartus murti Vaarika tänaval sisse majja, kus paisati kõik segamini. On selgitamisel kas majast midagi varastati.

Omavoliline sissetung

25. detsembril teatati politseile, et Tartus Kastani tänaval murti sisse korterisse, kust varastati sularaha. Täpne kahju on selgitamisel.

Röövimine

26. detsembril lükkas seni tuvastamata mees Tartus Raadi kalmistul seljatagant 84-aastast naist ning tõmbas eaka naise õlalt ära tumepruuni käekoti, mille tagajärjel naine kukkus. Meedikud vaatasid üle kannatanu terviseseisundi ning tõsisemaid vigastusi tal ei tuvastatud. Röövimisega tekitatud kahju on selgitamisel.

Kehalised väärkohtlemised

25. detsembril puhkes Tartus Ringtee tänava korteris 38-aastase mehe ja 40-aastase naise vahel tüli, millesse sekkus naise poeg, kes rüseluses ka kergelt viga sai. Politsei toimetas korterist kainenema 38-aastase agressiivse mehe.

27. detsembril kella 9 paiku puhkes Tartus Anne tänava korteris 38-aastase naise ja 37-aastase mehe vahel tüli, mis päädis kähmlusega. Juhtunu kõik asjaolud on selgitamisel.

Juhtumid piiril

24. detsembril kell 07.30 peeti Koidula piiripunktis Eestist lahkumisel kinni Eesti Vabariigi registreerimismärgiga sõiduauto Toyota Rav 4, mida juhtis 66-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Piirivalvurid tuvastasid, et sõiduki tehasetähis oli manipuleerimistunnustega. Sõiduk paigutati piiripunkti territooriumil asuvasse arestiplatsile.

25. detsembril kell 20.49 tõkestati Koidul maanteepiiripunktis Eestisse sisenemine 32-aastasel Moldova Vabariigi kodanikul, kelle põhjendused reisi eesmärgi ja Eestis viibimise kohta ei olnud usaldusväärsed. Isik saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

26. detsembril kell 10.30 tõkestati Luhamaa maanteepiiripunktis Eestisse sisenemine kahel Armeenia Vabariigi kodanikul ning ühel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kelle põhjendused reisi eesmärgi ja Eestis viibimise kohta ei olnud usaldusväärsed. Kolmele isikule väljastatud viisad tunnistati kehtetuks ning nad saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

24. detsembril laekus politseile teade selle kohta, et Rägavere vallas Põlula külas asuvas eramajas viibis seltskond, kes pidutses. Mingil hetkel lükkas väidetavalt üks piduline teadmata põhjusel trepist alla 28-aastase naise. Kannatanu vajas meedikute abi. Naine viibib kodusel ravil. Täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

23. detsembril lõi alkoholijoobes 39-aastane mees Narvas Energia tänaval asuvas korteris 31-aastast meest.

23. detsembril lõi 42-aastane tuttav mees Jõhvis Jaama tänaval asuvas terviseasutuses 33-aastast naist.

24. detsembril tungis 35-aastane mees Narvas Kreenholmi tänava korteris kallale oma abikaasale, 32-aastasele naisele.

24. detsembril lõi 33-aastane mees Kohtla-Järvel Sõpruse tänaval asuvas korteris korduvalt 57-aastast ema.

26. detsembril tungis 30-aastane mees, kes on kannatanu lapse isa, Kohtla-Järvel Sompa linnaosas Humala tänaval asuvas korteris kallale 29-aastasele naisele.

Juhtumid piiril

24. detsembril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1966. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et tema viisa on kehtetu. Isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

25. detsembril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1968. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik. Isiku kontrollimisel selgus, et tal puuduvad piisavad elatusvahendid riiki sisenemiseks ning tema ütlused reisi eesmärgi kohta olid ebaselged. Isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

25. detsembril kontrolliti Narva-1 piiripunktis riiki siseneval suunal Vene Föderatsiooni numbrimärkidega sõidukit Peugeot, mida juhtis 1969. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik. Tollikontrollis avastati sõiduki pagasiruumist 7000 maksumärkideta sigaretti. Isikule määrati rahatrahv, tema viisa tunnistati kehtetuks ja ta suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Avaliku korra raske rikkumine
24. detsembril kella 4 ajal löödi Käina alevikus Mäe tänaval baaris 27-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Järvamaa

Omavoliline sissetung
21. detsembril kella 9 ajal avastati, et Türi vallas Kabala külas on tungitud majja ja varastatud alkoholi. Kahju on 28 eurot.

Läänemaa

Vargus
23. detsembril kella 14 ajal varastati Haapsalus Karja tänaval kaupluse eest jalgratas. Kahju on 350 eurot.

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine

26. detsembril kella 6 ajal löödi Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutuse ees omavahelise tüli käigus terava esemega 17-aastast noormeest, kes sai selle tagajärjel pindmise lõikehaava. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.


Raplamaa

Kehalised väärkohtlemised

25. detsembril kella 17 ajal löödi Märjamaa vallas korteris omavahelise tüli käigus 51-aastast meest. Kahtlustatavana peeti kinni 22-aastane mees.

26. detsembril kella 20 ajal löödi Kohila vallas korteris omavahelise tüli käigus 38-aastast naist. Kahtlustatavana peeti kinni 39-aastane mees.

Vargus
24. detsembril kella 3 ajal varastati Kohila vallas Hageri alevikus Kiriku teel kauplusest alkoholi, maiustusi ja tubakatooteid. Kahju on selgitamisel.

Avaliku korra rasked rikkumised
24. detsembril kella 5 ajal löödi Raplas Kauba tänaval meelelahutusasutuses 19- ja 20-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

24. detsembril kella 2 ajal löödi Raplas Kauba tänaval meelelahutusasutuses 21-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

22. detsembril kella 22 ajal rünnati omavahelise tüli käigus terava esemega 59-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 28.12.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.