Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Mahetoodangu andmete esitamise kuupäev on muutunud (2017-01-10 13:29:13)


Seoses põllumajandusministri määruse nr 25 "Mahepõllumajandusliku tootmise nõuded" muudatusega tuleb mahetoodangu andmed Põllumajandusametile esitada 1. veebruariks 2017.

Isik, kes soovib jätkata mahepõllumajandusliku taimekasvatuse s.h mitteharitavatelt aladelt taimede või seente korjamist, peab esitama Põllumajandusametile eelmisel aastal üleminekuaja läbinud põllumajandusmaal kasvatatud põllumajanduskultuuri, seente ja katmikkultuuri saagi, mitteharitavalt alalt korjatud taimede või seente kogused.

Isik, kes soovib jätkata mahepõllumajandusliku loomakasvatuse ja mesindusega tegelemist, peab esitama Põllumajandusametile ettevõttes peetud üleminekuaja läbinud loomade arvu liikide ja vanusegruppide kaupa ning mesilasperede arvu eelmise aasta 31. detsembri seisuga. Samuti üleminekuaja läbinud loomadelt saadud loomakasvatussaaduste ja mesilasperedelt saadud mesindussaaduste kogused.

Kõik mahepõllumajandusliku tootmise nõuded leiab siit https://www.riigiteataja.ee/akt/128062013033?leiaKehtiv

Allikas: Põllumajandusameti 10.01.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.