Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 3. nädala eelinfo (2017-01-16 08:26:22)


Esmaspäev, 16. jaanuar

· Algusega kell 14 koguneb metsandusnõukogu, kus arutatakse metsaseaduse muudatusi käsitlenud töörühmade ettepanekute üle laane- ja salumetsade range kaitse vajakute katmise ning kaitstavate alade raiete reguleerimise osas.

Teisipäev, 17. jaanuar

· Algusega kell 11 toimub projekti "Elu alvaritele" avalik koosolek Keskkonnaameti Läänemaa kontoris Penijõel, et arutada Läänemal asuva Hanila projektiala loopealsete taastamist.

· Algusega kell 15 toimub KIKi korraline nõukogu koosolek.

· Algusega kell 15 toimub Kesselaiu maastikukaitseala kaitse-eeskirja eelnõu avalik arutelu Muhu lasteaia saalis (Liiva küla, Muhu saar).

· Teisipäeval lõpeb tänavavalgustuse taristu renoveerimise taotlusvooru taotluste tähtaeg. Toetuse andmise eesmärgiks on korrastada vananenud tänavavalgustuse taristut, mille tulemusel väheneb tänu kaasaegsele valgustile ja juhtimistehnoloogiale energia kasutamine. Toetusraha eraldatakse Ühtekuuluvusfondist ja toetusmeetme töötas välja Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium.

Neljapäev, 19. jaanuar

· Algusega kell 18 tunnustatakse konkursi Aasta Keskkonnategu ja Aasta Keskkonnasõbralik Ettevõte parimaid.

Reede, 20. jaanuar

· Algusega kell 15 toimub Loodusmuuseumis selle aasta esimene uudishimulike loodusklubi kohtumine. Loodusmuuseumi entomoloog Aare Lindt räägib oma ekspeditsioonidest nii Eestis kui laias maailmas ning arutleb selle üle, mis on entomoloogi töö, miks on vaja liblikaid koguda ning kas liblikauurija on mõrvar ja kurjategija.

· Algusega kell 18 toimub Otepää looduskeskuses looduse ja loovuse töötuba, kus Eve Mahhovi juhendamisel meisterdame endale 2017. aasta kalendri.

· Reedest on Loodusmuuseumis avatud uus näitus "Müstiline ürgmeri", mis kutsub sukelduma ajarännakule Eesti ala merepõhja poole miljardi aasta tagustest aegadest tänapäevani.

· Reedel lõpeb kaks nädalat kestnud koostööprojekt Eesti Keskkonnauuringute Keskuse ning Tampere Tehnikaülikooli, Soome Meteoroloogia Instituudi ja Tallinna Tehnikaülikooli Energiatehnoloogia Instituudiga. Projekti käigus korraldati peenosakeste suitsugaaside võrdlusmõõtmisi, mida tehti nii primaarsete kui sekundaarsete peenosakeste osas. Viimaste puhul on tegemist esmakordsete mõõtmistega Eestis. Sekundaarsed peenosakesed on õhukvaliteedi seiskohast üliolulised ning nende tekkeprotsessi uurimine aitab paremini mõista ja planeerida võimalike peenosakeste vähendusmeetmeid.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.