Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2017-01-19 17:27:05)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 85 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas avaliku korra raske rikkumine, 34 varavastast kuritegu, sealhulgas röövimine ning 25 vargust (seitse eluruumidest ja kaks sõidukitest). Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai surma üks ja üks vigastada inimene. Tabati üheksa alkoholi- ja kaks narkojoobes juhti. Registreeriti 191 väärtegu.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld ning registreeriti üks viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

18. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Müürivahe tänaval asuvas klubis lõi 43-aastane alkoholi tarvitanud mees 41-aastast meest ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid vanema mehe kinni.

Kehaline väärkohtlemine

18. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Kaera tänaval lõi mees 72-aastast meest ning põhjustas talle valu.

Vargus

18. jaanuaril teatati, et Mustamäel Vilde teel asuvast korterist varastati sularaha. Esialgne kahju on 5000 eurot.

Harjumaa

Vargus

18. jaanuaril teatati, et Harku vallas Kumna külas asuvalt kinniselt territooriumilt varastati tööriistu. Vargusega tekitatud kahjud on väljaselgitamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Omavoliline sissetung

17. jaanuaril teatati politseile, et Palamuse vallas Kaiavere külas tungiti sisse talumajja. Kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Vargus

18. jaanuaril teatati politseile, et Tartus Jaama tänava kortermaja eest ärandati sõiduauto BMW X5. Kahju on 17 000 eurot.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

18. jaanuaril kella 18.30 ajal sai häirekeskus teate, et Puka vallas Aakre külas Mõisa tee maja ees puhkes 55- ja 51-aastase mehe vahel tüli, mis päädis kähmlusega. Rüseluses sai kannatada 55-aastane alkoholi tarvitanud mees, kelle meedikud Valga haiglasse viisid. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

16. jaanuaril kella 8.50 ajal teatati politseile, et Valgas Transpordi tänaval varastati öö jooksul teehöövli kütusepaagist kütust. Kahju on selgitamisel.

Röövimine

17. jaanuaril kella 11.30 ajal laekus politseile teade, et Valgas Kesk tänava korteris ähvardas mees talle tuttavat naist terariistaga, röövis temalt erinevaid kuldehteid ning põgenes. Naine vahejuhtumis viga ei saanud. Rööviga tekitatud varalist kahju hindas naine umbes 1300 eurole. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 30-aastase Läti vabariigi kodaniku, kelle juurest avastati ka osa varastatud ehetest.

Viljandimaa

Vargus

17. jaanuaril teatati politseile, et Viljandis Männimäe teel on sisse murtud kortermaja keldriboksi, kust varastati kaks uut jalgratast ja kilekott muude esemetega. Vargusega tekitatud kahju on umbes 1000 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

18. jaanuaril teatati, et Narvas Puškini tänaval asuva kaupluse juures lõi 44-aastast naist tema endine elukaaslane.

Vargused

18. jaanuaril teatati, et Narvas Kanali tänaval asuvast suvilast varastati muruniiduk. Kahju on 350 eurot.

18. jaanuaril teatati, et Sillamäel Ranna tänaval asuva maja trepikojast varastati jalgrattad Optima ja Esperia. Kahju kokku on 375 eurot.

Juhtumid piiril

18. jaanuaril saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1995. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isik viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta 15 päeva, neist kõik päevad Eestis. Isikule määrati rahatrahv ja ettekirjutus riigist lahkumiseks.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus
13. jaanuaril kella 20 ajal varastati Pärnus Akadeemia tänaval korterist mobiiltelefon ja pangakaart, millega oli omaniku teadmata võetud automaadist sularaha. Vargusega tekitatud kahju on 398 eurot.

Raplamaa

Vargused
17. jaanuaril kella 1 ja 7 vahel varastati Kehtna vallas Valtu-Nurme külas talu lukustamata garaažist mootorsaag Husqvarna ja tööriistakohver Makita. Kahju on 660 eurot.

18. jaanuaril kella 1 ja 11 vahel varastati Kehtna vallas Saksa külas abihoonest võsalõikur Stihl. Kahju on 300 eurot.

Saaremaa

Vargus
15. jaanuaril avastati, et Valjala vallas Jõelepa külas on hoonest varastatud õunapurustaja, mahlapress ja muid esemeid. Kahju on 370 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 19.01.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.