Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 4. nädala eelinfo (2017-01-23 08:42:46)

Esmaspäev, 23. jaanuar

· maaeluminister Tarmo Tamm, toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron, põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban ning eurokoordinatsiooni osakonnajuhataja Madis Pärtel osalevad Brüsselis toimuval Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu istungil.

· maaeluminister Tarmo Tamm kohtub Brüsselis Euroopa Komisjoni tervishoiu ja toiduohutuse voliniku Vytenis Andriukaitisega ja põllumajandusvolinik Phil Hoganiga. Kohtumistel on kõne all Eesti Euroopa Liidu eesistumisega seotud teemad.

Kolmapäev, 25. jaanuar

· kell 10 toimub Põllumajandusameti suures saalis (Saku, Teaduse 2) hormonaalsüsteemi häirivate ainete alane arutelu huvigruppidega. Lisainfo ja registreerimine: Gerit Dreyersdorff, 625 6502, gerit.dreyersdorff@agri.ee.

· kell 11 toimub Maaeluministeeriumi väikeses saalis pressikonverents, kus tutvustatakse Tartu Ülikooli poolt 2016. aastal tehtud uuringut "Hobumajanduse kaardistamine koos Eesti hobumajandust iseloomustavate mõõdikute määratlemisega".

· kell 12.30 osalevad maaeluminister Tarmo Tamm, kantsler Illar Lemetti, toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ning põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban Maaeluministeeriumi väikeses saalis toimuval hobumajanduse nõukogu istungil.

· kell 13.30 kohtub maaeluminister Tarmo Tamm Itaalia suursaadiku Filippo Formicaga.

Neljapäev, 26. jaanuar

· maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja valitsuskabineti nõupidamisel.

Reede, 27. jaanuar

· toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai osaleb Eesti Maaülikooli kuratooriumi istungil.


Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.