Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2017-01-26 17:57:10)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 68 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas avaliku korra raske rikkumine, 38 varavastast kuritegu, sealhulgas 28 vargust (neli eluruumidest ja kaks sõidukitest) ning viis sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Kolmes liiklusõnnetuses sai vigastada viis inimest. Tabati kuus alkoholijoobes juhti. Registreeriti 273 väärtegu.

Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu ning registreeriti üks ebaseaduslik piiriületus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

25. jaanuaril teatati, et Lasnamäel J. Koorti tänaval asuvas korteris arenes tüli nii kaugele, et 36-aastane mees lõi 33-aastast meest ning põhjustas talle valu.

25. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Arbu tänaval asuvas korteris lõi 38-aastane mees aasta nooremat naist ning põhjustas talle valu. Politseinikud toimetasid osapooled juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks jaoskonda.

Vargused

25. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval asuvalt ehitusobjektilt varastati pinnasetihendaja Wacker ja soojustusmaterjali. Esialgne kahju on 1620 eurot.

25. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Katleri tänaval seisnud sõiduautost Toyota varastati kolm tööriistakohvrit, milles olid Hilti akudrellid ja Makita ketassaag. Esialgne kahju on 1075 eurot.

25. jaanuaril teatati, et Nõmmel Tammede puiesteel asuvast garaažist varastati keevitusaparaat, soojapuhur, tööriistakompleks ja teisi asju. Esialgne kahju on 1175 eurot.

25. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Suur-Karja tänaval asuvast salongist varastati kasukas. Esialgne kahju on 1000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus

24. jaanuaril kella 14.30 ajal varastati Vastse-Kuuste alevikus kaupluse parklas seisnud sõiduauto Nissani salongist Samsungi mobiiltelefon. Kahju on 240 eurot.

Tartumaa

Vargused

25. jaanuaril kella 20.40 ajal varastati Tartus Anne tänava õppeasutusest Lenovo sülearvuti ja mobiiltelefon. Kahju on selgitamisel.

24. jaanuari keskpäeval varastati Tartus Ida tänava lasteasutuse ruumidest rahakott sularaha ja dokumentidega. Kahju on 560 eurot.

21. jaanuari öösel varastati Tartus Tiigi tänava meelelahutusasutuses külastaja rahakott koos dokumentide ja sularahaga. Kahju on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

25. jaanuaril teatati, et Tapal Jaama tänaval asuva kaupluse eest varastati sõiduauto Audi. Varastamise hetkel auto mootor töötas. Samal õhtul peeti sõiduk kinni Tallinnas.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

25. jaanuaril teatati, et Narvas Puškini tänaval asuva korterelamu trepikojas lõi 44-aastast naist tema endine elukaaslane, 44-aastane mees. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

25. jaanuaril teatati, et Narvas Rakvere tänaval asuvast korterist varastati sülearvuti Dell. Kahju on 860 eurot.

Juhtumid piiril

25. jaanuaril saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale kaks 1996. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikku, kes andsid ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta ning kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi tingimusi. Piiril väljastati sisenemiskeelud ning isikud saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

25. jaanuaril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1979. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isikul puudus kehtiv viisa või elamisluba riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ning isik saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Omavoliline sissetung

25. jaanuaril teatati, et jaanuaris alguses tungiti Järvakandi alevis sisse korterisse, kust midagi ei varastatud.

Avaliku korra raske rikkumine

25. jaanuaril teatati, et Kehtnas Lasteaia tänaval põhjustas 35-aastane mees noormehele valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 26.01.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.