Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
IT-probleemide tõttu on kiirpasside väljastamine häiritud (nüüdseks probleemid kõrvaldatud) (2017-01-31 16:05:33)


Uudis muudetud vastavalt Politsei- ja Piirivalveameti 01.02.2017 teatele:
Tehnilised probleemid on kõrvaldatud ja kiirpasside väljastamine toimub tavapärases rütmis.

Eilsest esineb tõrkeid isikut tõendavate dokumentide andmebaasis ning seetõttu viibib kiirkorras taotletud passide väljastamine. Kiirkorras ID-kaardi taotlemine häiritud ei ole.

Infosüsteemi tõrke tõttu pole praegu võimalik uute dokumentide infot andmebaasi kanda, mistõttu ei jõua kiirkorras passi taotlenud inimeste dokumendid teenindusse tavapärase kahe tööpäeva jooksul. Kõigi praeguseks kiirkorras passi taotlenud inimestega võtab PPA eraldi ühendust.

Siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskuse (SMIT) piiri ja rahvastikukorralduse valdkonna juht Allan Poola ütles, et meeskond tegeleb vea põhjuse otsimisega ning parandavad selle esimesel võimalusel. "PPA teenindused kasutavad infosüsteemi ka teiste dokumentide välja andmiseks ja need tööd häiritud ei ole. Praegu ei tööta infosüsteemi passide väljastamisega seotud osa," lisas Poola.

PPA identiteedi ja staatuste büroo juht Margit Ratnik: "Tõrkele vaatamata võtame kiirkorras väljastatava passi taotlusi vastu ka praegu, kuid informeerime inimesi, et dokument ei pruugi kahe tööpäevaga nendeni jõuda. Tõrke kõrvaldamise järel korraldame esimesel võimalusel dokumentide kulleriga teenindusse viimise ning anname parima, et kiirkorras taotletud passid viivituseta inimesteni jõuaksid," rääkis Ratnik.

Praeguse seisuga on kiirkorras passi ootamas 105 inimest, kellest 31 puhul on dokumendi väljastamise tähtaeg saabumas ning ühel juhul on tähtaeg saabunud.

Keskmiselt annab PPA iga nädal kiirkorras välja kuni 400 passi.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 31.01.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.