Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2017-02-01 18:29:05)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 75 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 27 varavastast kuritegu, sealhulgas 18 vargust ning üks sõidukivargus ja selle omavoliline kasutamine. Ühes liiklusõnnetuses sai inimene vigastada. Tabati kaheksa alkoholijoobes juhti. Registreeriti 229 väärtegu.

Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu ning registreeriti kaks viisaeeskirja rikkumist ning üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

31. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Virbi tänaval asuvas korteris lõi 33-aastane mees 37-aastast naist ning põhjustas talle valu.

Harjumaa

Vargused

31. jaanuaril teatati, et Viimsi vallas Randvere külas asuvast suvilast varastati akudrell ja teisi asju. Esialgne kahju on 5100 eurot.

31. jaanuaril teatati, et Maardus Ringi tänaval asuvast spordihoonest varastati mobiiltelefon Sony Xperia Z3. Esialgne kahju on 450 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

29. jaanuaril kella 15 ajal teatati politseile, et Tartu vallas Vahi alevikus Pääsukese tänava ehitusjärgus olevast lukustamata eramust varastati sanitaartehnikat. Kahju on 2000 eurot.

27. jaanuaril avastati, et Tartus Kalda tee kortermaja trepikojast varastati lukustatud Merida jalgratas. Kahju on 300 eurot.

Juhtum piiril

1. veebruaril kella 4 ajal tõkestati Luhamaa maanteepiiripunktis riiki sisenemine 26-aastasel Moldova Vabariigi kodanikul, kelle põhjendused reisi eesmärgi ja tingimuste kohta ei olnud usaldusväärsed. Isik saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

Politseile anti teada, et Rakveres varastati 30. jaanuari õhtul Rägevere teel asuva ettevõtte kinniselt territooriumilt veoauto esituled. Kahju on 1500 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

Eile teatati politseile, et 30. jaanuaril löödi Narvas Joala tn tööruumides 26-aastat meest. Teo võimalik toimepanija on teada.

Vargus

Eile teatati politseile, et 27. jaanuari öösel varastati Narvas Mõisa tn baaris mehelt mobiiltelefon HTC. Kahju on 400 eurot.

Omastamised

Eile teatati politseile, et 29. jaanuari öösel omastati Narvas Kreenholmi tn mobiiltelefon iPhone. Kahju on 500 eurot.

Politseile anti teada, et 29. jaanuaril omastas tundmatu isik Kohtla-JärvelSompa linnaosas Aruserva tn samal päeval eelnevalt kaotatud mobiiltelefoni LG. Kahju on 615 eurot.

Juhtumid piiril

31. jaanuari hommikul registreeris Vasknarva kordonis oma mineku Peipsi järvele 1970. aastal sündinud Eesti Vabariigis elav määratlemata kodakondsusega mees, kes polnud pimeduse saabumisel oma tagasitulekust teada andnud. Piirivalvurid püüdsid mehega telefoni teel korduvalt ühendust saada, kuid ta ei vastanud. Kella 21 paiku kontrollisid piirivalvurid mehe võimalikku asukohta ühes lähedal asuvas külas, kus inimene ka viibis. Mehe seletuste kohaselt unustas ta järvelt tagasituleku registreerida, mis on aga kohustuslik.

31. jaanuaril kontrollisid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestist väljuvat 1997. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes oli esitanud viisa taotlemisel valeandmeid. Viisa tühistati ja mees lahkus Venemaa Föderatsiooni.

31. jaanuaril saabus Narva-1 piiripunkti 1969. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik, kellel polnud seaduslikku alust riiki sisenemiseks. Mees suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

31. jaanuaril kontrollisid Narva-1 piiripunkti piirivalvurid Eestisse saabumisel 1988. aastal sündinud Armeenia Vabariigi kodanikku. Mehel puudus riiki sisenemiseks seaduslik alus ja ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused
29. jaanuaril kella 17 ajal avastati, et Pärnu linnas Johann Voldemar Jannseni tänaval on korterist varastatud 900 eurot sularaha.

30. jaanuaril kella 18 ajal avastati, et Häädemeeste vallas Kabli külas on tungitud garaaži, kust on varastatud soojapuhur Master ja diislikütust. Kahju on 476 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 01.02.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.