Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2017-02-14 07:39:41)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 128 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kuus avaliku korra rasket rikkumist, 47 varavastast kuritegu, sealhulgas 40 vargust (kaheksa eluruumidest ja neli sõidukitest). Üheksas liiklusõnnetuses sai surma üks ning vigastada 11 inimest. Joobes juhid põhjustasid kolm liiklusõnnetust. Tabati 47 alkoholi- ja kolm narkojoobes juhti. Registreeriti 668 väärtegu.

Piiril väljastati 16 sisenemiskeeldu. Registreeriti üks viisaeeskirja rikkumine ning üks riigipiiri ebaseaduslik ületus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rasked rikkumised

10. veebruaril teatati, et Kesklinnas Sauna tänaval asuvas baaris lõi 33-aastane mees 27-aastast turvatöötajat ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid vanema mehe kinni.

10. veebruaril teatati, et Kesklinnas Narva maanteel asuvas söögikohas lõi 34-aastane mees 27-aastast meest ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid vanema mehe kinni.

11. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Randla tänaval toimus 26-aastasel mehel taksojuhi ja tema kaaskonnaga tüli. Konflikti käigus tundis 26-aastane mees valu ning sai kannatada tema nutitelefon.

11. veebruaril teatati, et Kesklinnas Viru tänaval lõid 37- ja 29-aastane mees 25-aastast meest ning põhjustasid talle valu. Politseinikud pidasid võimalikud ründajad kinni.

Ähvardamine

12. veebruaril teatati, et Mustamäel Akadeemia teel asuvas korteris ähvardas 56-aastane mees 24-aastast meest. Politseinikud pidasid vanema mehe kinni.

Kehalised väärkohtlemised

10. veebruaril teatati, et Kesklinnas Mardi tänaval asuvas korteris põhjustati 47-aastasele mehele vigastusi.

11. veebruaril teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval asuvas korteris lõi 45-aastane mees 77-aastast naist ning põhjustas talle valu.

11. veebruaril teatati, et Kesklinnas Sadama tänaval asuvas hotellis lõi 44-aastane mees 48-aastast naist ning põhjustas talle valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

12. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Lõime tänaval asuvas korteris lõi 47-aastane mees 37-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

12. veebruaril teatati, et 19-aastane mees lõi sõiduautos samaealist naist ning põhjustas talle valu.

Vargused

10. veebruaril teatati, et Kristiines Tedre tänaval seisnud Kia Sorentolt varastati lisatuled. Esialgne kahju on 1200 eurot.

11. veebruaril teatati, et Kesklinnas Koidula tänaval seisnud Nissan Qashqaist varastati fotoaparaat, objektiiv, välk ning teisi asju. Esialgne kahju on 2250 eurot.

11. veebruaril teatati, et Kesklinnas Rävala puiesteel asuvast korterist varastati nutitelefon, sülearvuti, reisikohver ja teisi asju. Esialgne kahju on 1200 eurot.

12. veebruaril teatati, et Lasnamäel Läänemere teel asuvast korterist varastati fotoaparaat, sülearvuti ja teisi asju. Esialgne kahju on 1260 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

10. veebruaril teatati, et Maardus Pirnipuu puiesteel asuvas eramus lõi 45-aastane mees 38-aastast naist ning põhjustas talle valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

11. veebruaril teatati, et Raasiku vallas Arukülas lõi 47-aastane mees 34-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

11. veebruaril teatati, et Rummus Sireli tänaval asuvas korteris põhjustas 46-aastane mees 45-aastasele naisele vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

11. veebruaril teatati, et Maardus Avaral tänaval asuvas korteris lõi 56-aastane mees 51-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Kiirabi toimetas naise haiglasse ning politseinikud pidasid mehe kinni.

Vargus

10. veebruaril teatati, et Viimsi vallas Haabneemes varastati Volkswagen Transporteri lisatuled. Esialgne kahju on 960 eurot.

Juhtumid piiril

11. veebruaril saabusid Moskvast Tallinna lennujaama neli Venezuela kodanikku, kellel puudusid reisi tingimusi õigustavad dokumendid. 1968. aastal sündinud mehele ja kolmele alaealisele väljastati sisenemiskeeld ning nad lahkusid kell 20.55 Moskvasse.

12. veebruaril saabusid Kiievist Tallinna lennujaama kolm Moldova kodanikku, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Kolmele täisealisele mehele väljastati sisenemiskeeld ning nad jäid ootama tagasilendu.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Asja omavoliline kasutamine

9. veebruaril avastati, et Põltsamaal Pudu külas on lukustamata garaažist ärandatud sõiduauto VAZ. Korrakaitsjad leidsid kadunud auto Adaverest Pajusi teelt kraavist. Sõiduki juures kedagi ei viibinud. Auto teisaldati Jõgevale parklasse. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Tartumaa

Tapmiskatse

11. veebruaril kella 12.50 ajal sai politsei teate, et Tartus Raatuse tänaval tungisid kaks meest võõrasse korterisse ning ründasid noaga seal viibinud kolme inimest. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavatena kinni 21- ja 20-aastase mehe, kes esmalt arestimajja kainenema paigutati. Rünnakus said vigastada 23- ja 30-aastane naine ning 25-aastane mees, kelle meedikud TÜ Kliinikumi viisid.

Vargus

11. veebruaril murti Tartus Kaunase puiesteel sisse korterisse, kust varastati sülearvuti, võtmed ning käekell. Kahju on selgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine

10. veebruari õhtul teatati politseile, et Vara vallas Vara külas tungis 39-aastane alkoholi tarvitanud mees tüli käigus kallale 44-aastasele naisele. Politsei viis joobes mehe kainenema. Naine viga ei saanud.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

13. veebruaril kella 00.15 ajal teatati politseile, et Karula vallas Kaagjärve küla eramus tungis 44-aastane mees ühise alkoholi tarvitamise käigus puhkenud tüli ajal kallale 41-aastasele sõbrale. Meedikud vaatasid kannatanu üle ning osutasid talle esmaabi. Politsei toimetas agressiivsema tüli osapoole kainenema.

Juhtumid piiril

11. veebruaril kella 10.47 ajal pidasid piirivalvurid Pihkva järvel kinni 47-aastase mehe, kes ületas mootorsaaniga ebaseaduslikult ajutise kontrolljoone suunaga Eesti Vabariigist Venemaa Föderatsiooni ja tagasi. Õigusrikkuja toimetati kordonisse, kus talle määrati rikkumise eest rahatrahv.

12. veebruaril kella 23.50 ajal saabus Koidula maanteepiiripunkti riiki sisenevale suunale Venemaa numbrimärkidega Volvo veok, mille kontrollimisel avastati pidurisüsteemirike. Piirivalvurid suunasid ohtliku veoki tagasi Venemaa Föderatsiooni.

12. veebruaril kella 11.10 ajal saabus Koidula maanteepiiripunkti 23-aastane Moldova Vabariigi kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isikul puuduvad vajalikud dokumendid riigis viibimiseks. Talle koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ning ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

12. veebruaril löödi Kadrinas Tööstuse tänaval 55-aastast meest. Politseile on teo võimalikud toimepanijad teada.

Ida-Virumaa

Avaliku korra raske rikkumine

12. veebruaril tungisid neli tundmatut isikut Jõhvis Jaama tänaval kallale 26-aastasele mehele.

Kehalised väärkohtlemised

10. veebruaril teatati, et Narvas Energia tänaval asuva maja juures lõi 67-aastast naist tema tütar.

10. veebruaril teatati, et Kohtla-Järvel Mõisa teel asuvas korteris lõi 36-aastast naist tema 60-aastane elukaaslane.

11. veebruaril lõi 41-aastane mees Jõhvis Soo põigul asuvas majas oma abikaasat, 38-aastast naist. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

11. veebruaril tungis 32-aastane mees Kohtla-Järvel Endla tänaval asuvas korteris kallale 37-aastasele naisele.

Vargused

10. veebruaril teatati, et Narvas Tiimanni tänavale pargitud sõidukist varastati 205 liitrit diiselkütust. Kahju on 240 eurot.

10. veebruaril teatati, et Narvas Rahu tänaval asuvast korterist varastati tahvelarvuti, televiisor Philips. Kahju on 350 eurot.

11. veebruaril teatati politseile, et ajavahemikul 2016. aasta detsembrist kuni käesoleva ajani on Narvas Kanali tänaval sisse murtud suvemajja ja varastatud elektrimuruniiduk, bensiinisaag, kaks elektripinki ning muud vara. Kahju on 847 eurot.

11. veebruaril varastati Kohtla-Järvel Keskallee tänaval 81-aastaselt naiselt käekott, milles oli mobiiltelefon, rahakott koos sularaha ja dokumentidega. Kahju on 203 eurot.

11. veebruaril teatati politseile, et ajavahemikul 2016. aasta novembrist kuni käesoleva ajani on Narvas Kanali tänaval sisse murtud suvemajja, kust varastati isiklikku vara. Kahju on 352 eurot.

12. veebruaril teatati politseile, et ajavahemikul 2016. aasta novembrist kuni käesoleva ajani on Narvas Tallinna maanteel sisse murtud keldriboksi ja varastatud sõiduauto suverehvid ja esituled. Kahju on 480 eurot.

Omastamine

10. veebruaril teatati, et Kohtla-Järvel Vahtra tänaval asuvast korterist omastati televiisor, pesumasin, külmkapp ja mööblit. Kahju on 795 eurot.

Juhtumid piiril

10. veebruaril saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1991. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et ta on Schengeni territooriumil seadusliku aluseta viis kalendripäeva viibinud. Isikule määrati rahatrahv ja koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks.

10. veebruaril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1992. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik. Kontrollimisel selgus, et isiku reisi eesmärk on ebaselge ja lisaks puudusid tal ka piisavad vahendid riiki sisenemiseks. Isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

10. veebruaril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1986. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle viisa kehtivusaeg oli lõppenud. Isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

11. veebruaril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1987. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik. Kontrollimisel selgus, et isiku reisi eesmärk on ebaselge ja lisaks puudusid tal ka piisavad vahendid riiki sisenemiseks. Isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused
Ööl vastu 10. veebruari varastati Pärnus Rohu tänaval lukustamata uksega korterist seljakott, milles olid tahvelarvuti iPad, mobiiltelefonid Samsung ja Nokia ning muid esemeid. Kahju on 660 eurot.

11. veebruaril kella 2 ajal varastati Pärnus Rüütli tänaval ööklubist rahakott koos sularahaga. Kahju on 310 eurot.

Avaliku korra raske rikkumine
11. veebruaril kella 10 ajal löödi Pärnus Hommiku tänaval 25-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
10. veebruaril kella 20 paiku löödi Kehtna alevikus Nooruse tänaval majas omavahelise tüli käigus 31-aastast meest. Teo arvatavad toimepanijad on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.