Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 8. nädala eelinfo (2017-02-20 08:27:12)

Esmaspäev, 20. veebruar

· Keskkonnaminister Marko Pomerants kohtub andmekaitseinspektsiooni peadirektori Viljar Peebuga.

· Keskkonnaministeeriumi asekantsler Meelis Münt kohtub Iirimaa suursaadiku Frank Floodi ning Austria suursaadiku Doris Danleriga. Kohtumisel räägitakse Eesti kliimastrateegiaga seonduvast.

· KIK avab uue taotlusvooru biometaani tarnimise taristu ning uute tankimisvõimaluste rajamiseks. Toetust antakse projektidele, mis panustavad biometaani tarnimisse ja tankimisvõimaluse pakkumisse avalikus lahus- või võrgutanklas. Toetust saavad taotleda juriidilised isikud kuni 6. aprillini 2017. Toetust antakse Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondist. Toetusmeetme töötas välja Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium.

Teisipäev, 21. november

· Keskkonnaminister Marko Pomerants sõidab visiidile Pärnumaale ning külastab muuhulgas ka Aasta Keskkonnasõbraliku Ettevõtte konkursil osalenud poodi Paljas Pala.

Neljapäev, 23. veebruar

· Algusega kell 11 avatakse Loodusmuuseumis pingviinide paraad - igal aastal hakatakse veebruarikuus rääkima pingviinide paraadist… aga kas pingviinid päriselt ka kokku tulevad ja marssima hakkavad? Neljapäevast pühapäevani uuritakse, kas pingviinid oskavad marssida; kui pingviinid oskavad marssida, siis miks nad seda teevad; kas vees saab ka marssida; kas pingviinid peavad paraade ja kas nende jaoks on paraadide pidamine kallis ning mida pingviinid üldse kalliks peavad.


Allikas. Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.