Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2017-02-21 08:07:58)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti 173 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 12 avaliku korra rasket rikkumist, 55 varavastast kuritegu ja 3 röövimist, 34 vargust (eluruumidest 4, sõidukitest 1) ning 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 12 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 14 inimest. Inimvigastustega liiklusõnnetusi joobes juhtide süül oli 2. Tabati 58 alkoholijoobes ja 3 narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 496. Piirilt väljastati 4 sisenemiskeeldu. Eestist saadeti välja 3 inimest. Registreeriti 2 Schengeni viisaeeskirja rikkumist, 1 salakaubavedamise juhtum ning 1 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rasked rikkumised

17. veebruaril teatati, et Pae tänaval peksti 19-aastast noormeest. Politsei pidas kahtlustatavatena kinni 16-aastase mehe ja 17-aastase noormehe.

18. veebruaril teatati, et Kotzebue tänaval rünnati noaga 43-aastast meest. Kannatanu sai kergemaid vigastusi ning ta viidi tervisekontrolliks haiglasse.

18. veebruaril teatati, et Pärnu maanteel löödi 27-aastast meest, kes viidi tervisekontrolliks haiglasse.

18. veebruaril teatati, et Sauna tänaval tekkis konflikt meeste vahel, mille tagajärjel 33-aastane mees kukkus peaga vastu maad ja sai viga.

Kehalised väärkohtlemised

17. veebruaril teatati, et Kirsi tänaval tekkis naabrite vahel konflikt, mille tagajärjel haarati 46-aastasel naisel kaelast ja pigistati.

17. veebruaril teatati, et Herne tänaval tekitati peretüli käigus vigastusi 45-aastasele naisele, kes viidi traumapuntki. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 35-aastase mehe ning viis ta jaoskonda.

17. veebruaril teatati, et Nafta tänaval tungiti kallale -aastasele mehele. Politsei pidas kahtlustatavatena kinni 22-aastase mehe ja 17-aastase noormehe.

17. veebruaril teatati, et E. Vilde teel löödi 34-aastast meest ja 54-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 30-aastase mehe.

18. veebruaril teatati, et Telliskivi tänaval löödi 42-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 35-aastase mehe.

18. veebruaril teatati, et E. Vilde teel löödi 32-aastast meest. Politseinikud pidasid löömises kahtlustatavana kinni 43-aastase joobes mehe.

18. veebruaril teatati, et Vabaduse puiesteel löödi peretüli käigus 57-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 61-aastase mehe.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

17. veebruaril teatati, et Maardu linnas Keemikute tänava korteris löödi peretüli käigus 33-aastast naist.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Ähvardamine

18. veebruari õhtul kella 21 ajal sai häirekeskus teate, et Tartumaal ähvardas 27-aastane alkoholi tarvitanud mees relvataolise esemega endist elukaaslast. Politsei pidas teenistuskoera abil kuriteos kahtlustatavana kinni 27-aastase mehe. Meedikud andsid mehele esmaabi ning peale seda toimetati ta kainenema.

Kehaline väärkohtlemine

19. veebruaril kella 19 ajal puhkes Tartus Salme tänava maja hoovis naabrinaiste vahel tüli. Omavahel läksid tüli käigus kähmlema 26-aastane ja 21-aastane naine. Kumbki naistest meedikute abi ei vajanud.

Viljandimaa

Vargused

Ööl vastu 16. veebruari murti Kolga-Jaani vallas Järtsaare külas sisse garaaži, kust varastati Telwin akulaadija, Makita akutrelli laadija ja tööriistakomplekt. Kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 16. veebruari murti Kolga-Jaani alevikus W. Reimani tänaval sisse ettevõtte kontorisse ja õuel seisnud sõiduautosse Mercedes-Benz. Kahju on selgitamisel.

Juhtumid piiril

18. veebruaril kella 9.30 ajal tõkestati Koidula maanteepiiripunktis riiki sisenemine 47-aastasel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Isik saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

19. veebruaril keskpäeval palus piirivalvurite abi 50-aastane mees, kelle sõnul oli tema 77-aastane isa kaldale suundudes jääl libastunud, kukkunud ning hetkeks teadvuse kaotanud. Peale toibumist ei suutnud eakas mees enam omal jõul kaldale liikuda. Meestele appi suundunud piirivalve mootorsaanipatrull toimetas abivajajad kaldale ning andis nad meedikutele üle.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Vägivald võimuesindaja vastu

18. veebruaril kella 10.30 ajal ähvardas 32-aastane mees Lüganuse vallas Varja külas asuva kaupluse juures ametikohustusi täitvat 30-aastast patrullpolitseinikku vägivallaga. Mees peeti kahtlustatavana kinni.

Kehalised väärkohtlemised

17. veebruaril teatati, et Mäetaguse vallas Ereda külas asuvas talus rünnati 59-aastast naist.

18. veebruaril teatati, et Kohtla-Järvel Mõisa teel asuvas korteris lõi 27-aastast naist tema endine elukaaslane, 31-aastane mees.

18. veebruaril teatati, et Narvas Rakvere tänaval asuvas ühiselamus lõi 27-aastast naist tema tuttav, 40-aastane mees.

19. veebruaril teatati, et Vaivara vallas Sinimäe alevikus Uuel tänaval asuvas korteris lõid kolm tundmatut isikut 43-aastast meest.

19. veebruaril teatati, et Sillamäel Kesk tänaval asuvas korteris tungis 36-aastasele naisele kallale tema 35-aastane joobes elukaaslane. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

17. veebruaril teatati, et Narvas Kangelaste tänaval asuvast korterist varastati sularaha ja kuldesemeid. Kahju on 1030 eurot.

17. veebruaril teatati, et Lüganuse vallas Jabara külas asuvast talust varastati kartulikombain, randaal ja muid tööriistu. Kahju on 3000 eurot.

17. veebruaril teatati, et Kohtla-Järvel Olevi tänaval asuvast korterist varastati metallist valamu, gaasiboiler ja muid esemeid. Kahju on 1545 eurot.

18. veebruaril teatati, et Mäetaguse vallas Võrnu külas asuvast talust varastati ligi 2,5 tonni terasmetalli. Kahju on 600 eurot.

18. veebruaril teatati, et Narvas Hariduse tänaval asuvast korterelamu keldriboksist varastati jalgratas Trek ja kaks spinningut. Kahju kokku on 650 eurot.

19. veebruaril teatati, et Jõhvis Hariduse tänaval asuvast haridusasutusest varastati sülearvuti. Kahju on selgitamisel.

19. veebruaril teatati, et Jõhvis Keskväljakul asuvast meelelahutusasutusest varastati käekott, milles olid dokumendid ja pangakaart ning mobiiltelefon Huawei. Kahju on 239 eurot.

Juhtumid piiril

17. veebruaril saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1975. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isik viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta 13 päeva, neist kaks päeva Eestis. Isikule määrati rahatrahv ja koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks. Sissesõidukeeldu ei kohaldatud. Isik lahkus Venemaale.

18. veebruaril saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1958. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isik viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta 13 päeva, neist kõik päevad Eestis. Isikule määrati rahatrahv ja koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks. Sissesõidukeeldu ei kohaldatud. Isik lahkus Venemaale.

18. veebruaril saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1988. aastal ja 1984. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikud. Dokumentide kontrollimisel selgus, et ühel neist puudus kehtiv viisa või elamisluba riiki sisenemiseks. Teisel isikul puudusid piisavad elatusvahendid Schengeni territooriumile sisenemiseks ning ta andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta. Piiril väljastati sisenemiskeelud ja isikud saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

19. veebruari hommikul kella 8.40 ajal registreeris Vasknarva kordoni Alajõe teenistuses mootorsaaniga Peipsi järvele väljumise 1957. aastal sündinud Eesti Vabariigis elav mees. Kella 20 ajal ei olnud isik veel oma tagasitulekut registreerinud. Ametnikud ei saanud temaga telefoni teel ühendust ning suundusid isiku võimalikku ööbimiskohta. Selgus, et isik oli unustanud oma tagasituleku registreerida. Isikule määrati rahatrahv.

19. veebruaril saabus Narva-1 piiripunkti 1970. aastal sündinud Ukraina kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isikul puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Isiku viisa tunnistati kehtetuks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus
18. veebruaril avastati, et Nõva vallas Variku külas on kuurist varastatud murutraktor, järelhaagis ja muid esemeid. Kahju on 15 000 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
19. veebruaril kella 4 ajal lõi alkoholijoobes 54-aastane mees Pärnus korteris 50-aastast naist. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused
16. veebruaril kella 12 paiku varastati Häädemeeste vallas Metsapoole külas kõrvalhoonest murutraktor Toro, mootorsaag Clint ja tööriistakohver. Kahju on 2650 eurot.

19. veebruaril kella 11 ajal avastati, et Pärnus Villa tänaval on majast varastatud karp koos 1150 euro sularahaga.

Röövimine
17. veebruaril südaöö paiku löödi Vändra alevis 20-aastast meest, kellelt rööviti kaelaehe, sularaha ja muid esemeid. Kahju on 480 eurot.

Raplamaa

Avaliku korra raske rikkumine
19. veebruaril kella 8 ajal avastati, et Märjamaa alevis Tehase tänaval on kahjustatud sõiduautot Volkswagen.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.