Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2017-02-23 15:23:34)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 58 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 30 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine, 14 vargust (kaks eluruumidest ja kaks sõidukitest). Kolmes liiklusõnnetuses sai vigastada neli inimest. Tabati kaheksa alkoholijoobes juhti. Registreeriti 194 väärtegu.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu ning registreeriti üks viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

22. veebruaril teatati, et 20. jaanuaril Kristiines Sõjakooli tänaval põhjustas 40-aastane mees oma elukaaslasele vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Metsavargus

22. veebruaril teatati, et Jõelähtme vallas Sambu külas raiuti omaniku teadmata metsa. Esialgne kahju on väljaselgitamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

23. veebruari varahommikul kella 3.35 ajal sai häirekeskus teate, et Tartus lõhuti J. Kuperjanovi tänava kaupluse aknaklaas ning poest varastati 3202eurone konjak. Sündmuskohal asus kuriteos kahtlustatava jälge ajama teenistuskoer Dexter, kes juhatas politseinikud Pepleri tänava maja õuele, kus oli maas näha ka verd. Eeldades, et kuriteos kahtlustatav on edasi liikunud sõidukiga, selgitas politsei korrapidaja taksodispetšeritega suheldes välja, et otsitav mees istus Pepleri tänaval taksosse ning sõitis sellega Peetri tänavale. Peetri tänava kortermaja ees võttis Dexter taas otsitava jälje üles ning tiris korrakaitsjad maja keldrisse, kus 17aastane noormees peidus oli. Hinnalist konjakit mehe juurest ja tema elukohast ei leitud. Noormees peeti kuriteos kahtlustatavana kinni ning ta toimetati arestimajja. Vigastatud kätega mehele andsid meedikud esmaabi ning ta paigutati kainenema. Kriminaalpolitseinike töötulemusena õnnestus täna hommikul kätte saada ka hinnaline konjak.

Kehaline väärkohtlemine

22. veebruaril kella 14 paiku teatati politseile, et Tartus Lääne tänava kortermajas tungis 48aastane alkoholi tarvitanud mees kallale 77aastasele emale. Kannatanu meedikute abi ei vajanud. Kuriteos kahtlustatav mees viidi kainenema.

Juhtum piiril

22. veebruaril kella 21.45 ajal tõkestati Koidula maanteepiiripunktis riiki sisenemine Vene numbrimärkidega Volvo veokil, millel piirivalvurid tuvastasid mootoriõli ning kütuselekke. Lekkiv veok suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni vigade kõrvaldamisele.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

22. veebruaril teatati, et Narvas Maslovi tänaval asuvas parklas löödi 28-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 52-aastase mehe.

Vargused

22. veebruaril teatati, et Narvas Puškini tänaval asuvast korterist varastati kuldesemeid. Kahju on 580 eurot.

22. veebruaril teatati, et Toila vallas Konju külas asuvast firma kontoriruumist varastati akutrell ja stardipüstol. Kahju on 350 eurot.

Juhtumid piiril

22. veebruaril saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1943. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isik viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta viis päeva, neist kõik päevad Eestis. Isikule määrati rahatrahv ja koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine
21. veebruaril kella 3 ajal löödi Väätsa alevikus korteris omavahelise tüli käigus 20-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Röövimine
20. veebruaril kella 19 ajal üritati Paides 75-aastaselt naiselt röövida kandekotti. Tegu jäi lõpule viimata. Politsei palub kõigil, kes nägid juhtunut pealt, võtta ühendust telefonil 5340 5013.

Saaremaa

Vargus
20. veebruaril kella 16 ajal varastati Kuressaare Pargi tänaval asutuse ruumidest mobiiltelefon iPhone. Kahju on 300 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 23.02.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.