Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 9. nädala eelinfo (2017-02-27 08:59:17)


Esmaspäev, 27. veebruar

· Keskkonnaminister Marko Pomerants viibib esmaspäevast teisipäevani Brüsselis, kus osaleb ministrite taseme rohekasvu grupi (GGG) kohtumisel ning keskkonnanõukogu istungil. Lisaks kohtub minister Euroopa Parlamendi keskkonnakomitee juhi Adina Valeaniga.

· Esmaspäeval on KIKi keskkonnaprogrammi taotlusvooru tähtaeg. Taotlusvoor on avatud üheksas valdkonnas: veemajandus, jäätmekäitlus, keskkonnakorraldus, looduskaitse, metsandus, kalandus, atmosfääriõhu kaitse, merekeskkond ja keskkonnateadlikkus.

Teisipäev, 28. veebruar

· Algusega kell 11 toimub Keskkonnaministeeriumi I korruse saalis (Narva mnt 7a, Tallinn) infopäev taotlejatele, kes soovivad KIKist taotleda toetust soojusenergia projektide rahastamiseks. Toetust antakse Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondist ja meetme töötas välja Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium.

Kolmapäev, 1. märts

· Algusega kell 8.45 toimub Kultuurikatlas (Põhja puiestee 27a, Tallinn) OECD Eesti keskkonnaraporti avalikustamine.

· Algusega kell 14 toimub Häädemeeste seltsimajas (Suurküla tn 2, Häädemeeste alevik) Luitemaa looduskaitseala ja hoiuala kaitsekorralduskava koostamise raames infopäev. Infopäeval tutvustame niidu-kuremõõka ning tema hooldusvajadusi, 2015. a Luitemaa linnuala metsade ja ranniku haudelinnustiku ning rändel peatuvatele veelindude inventuuri tulemusi. Infopäeva korraldab Keskkonnaamet SA KIKi toetusel.

Neljapäev, 2. märts

· Algusega kell 10 toimub Tallinna Tehnikaülikoolis (Ehitajate tee 5, Tallinn) avalik arutelu arengudokumendi "Maapõuepoliitika põhialused aastani 2050" eelnõule laekunud ettepanekute üle.

· Algusega kell 11 toimub Keskkonnaameti Tartu kontoris (Aleksandri 14) infopäev taotlejatele, kes soovivad KIKist taotleda toetust soojusenergia projektide rahastamiseks. Toetust antakse Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondist ja meetme töötas välja Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium.

· Algusega kell 18 toimub Loodusmuuseumis järjekordne Öökulli akadeemia, kus on sel korral külas Hendrik Relve. Relve räägib teemal "Gröönimaa jää, vaalad ja inuitid". Juttu tuleb Gröönimaast kui suurimate jäämägedega ja ulatuslikema mandrijääga alast maakera põhjapoolkeral, Gröönimaa elustikust ning Gröönimaa põliselanikest - inuitidest.

Reede, 3. märts

· Lõpeb KIKi tudengite ressursisäästu konkurss Negavatt. Neljandat korda toimuvale konkursile on oodatud nutikad ideed, mis aitavad kõrgkoolis või selle linnakus säästa energiat ja ressursse.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.