Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-03-03 19:36:58)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 83 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas oli 4 avaliku korra rasket rikkumist ja 39 varavastast kuritegu, sealhulgas 27 vargust (eluruumidest 3, sõidukitest 2). Tabati 4 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 281 väärtegu. Piirilt väljastati 1 sisenemiskeeld, 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine, 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine ning 1 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

2. märtsil teatati, et Turvise tänava korteris vigastas peretüli käigus tütar noaga 62-aastast meest. Kannatanu läks hiljem haiglasse. Juhtunu osas on alustatud kriminaalmenetlust ja politsei kontrollib infot.

2. märtsil teatati, et Pae tänava korteris löödi tüli käigus 32-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 33-aastase mehe.

2. märtsil teatati, et Endla tänava kaubanduskeskuses rünnati 38-aastast turvatöötajat. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 27-aastase mehe.

2. märtsil teatati, et Hobujaama tänava kinos lõbustusasutuses lõi joobes klient 55-aastast turvatöötajat. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 17-aastase joobes noormehe ning viis ta jaoskonda.

2. märtsil teatati, et Mahtra tänava korteris löödi peretüli käigus 49-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 51-aastase mehe.

Vargus

2. märtsil teatati, et Mäealuse tänava remonditöökojas varastati sõiduautolt BMW veljed ja rehvid. Kahju 2000 on eurot.

2. märtsil teatati, et Pärnu maanteel pargitud sõidukisse murti akna lõhkumise teel sisse ja varastati ehteid ning isiklikke esemeid. Kahju on 1000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

2. märtsil teatati, et Maardu linnas Tihasheina teel tekkis konflikt tuttavate vahel, mille tulemusena löödi 45-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 37-aastase mehe.

Juhtumid piiril

2. märtsil soovis Tallinna piiripunkti kaudu lennuga Kiievisse lahkuda 1993. aastal sündinud Ukraina kodanik, kes saabus Schengeni viisaruumi Norra Kuningriigi Schengeni viisa alusel viimati 24. jaanuaril Saksamaa Liitvabariigi kaudu. Mees oli Schengeni riikide territooriumil viibinud eelnevalt 180 päevase perioodi jooksul korduvalt, kokku 99 päeva. Seega oli ta Schengeni viisaruumis viibinud seadusliku aluseta üheksa päeva, sellest ühe päeva Eestis. Koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja mees lahkus lennureisiga Kiievisse.

1. märtsil andis turvatöötaja Tallinna Vanasadamas Tallinna kordoni toimkonnale üle 2001. aastal sündinud Soome Vabariigi kodaniku, kes omas seljakotis tsiviilkäibes keelatud külmrelvi, kasteeti ja libliknuga. Mehele koostati vallasasja hoiulevõtmise protokoll ja väärteoprotokoll.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

2. märtsil avastati, et Rõngu vallas Koruste külas on sisse murtud talu rehealusesse, kust varastati murutrimmer, muruniiduk, suverehvid ja Mercury paadimootor. Kahju on selgitamisel.

Avaliku korra raske rikkumine

2. märtsi öösel kella 3 paiku läksid kaks alkoholi tarvitanud meest Tartus Ülikooli tänaval teineteisest möödudes sõnelema. Meestevaheline sõnavahetus päädis kähmlusega, mille tagajärjel tundis 18-aastane noormees valu ning ta pöördus esmaabiks TÜ Kliinikumi. Politsei selgitab juhtunu asjaolusid.

Juhtumid piiril

2. märtsil kella 9.30 paiku teatati Mehikoorma piirivalvuritele, et Lämmijärvel Salusaare juures kukkus inimene läbi jääprao vette. Abivajajale läks appi hõljukitoimkond, kes mehe veest välja tõmbasid ning hõljukisse sooja võtsid. Piirivalvurid tegid kindlaks, et vette kukkunud mees meedikute abi ei vaja ning ta toimetati Beresje sadama lähistele auto juurde.

2. märtsil kella 10.12 ajal avastasid piirivalvurid Peipsi järvel ajutise kontrolljoone ebaseadusliku ületuse Venemaa Föderatsioonist Eesti Vabariiki ja tagasi. Juhtumist teavitati Venemaa Föderatsiooni piirivalvet, kes mootorsaaniga piiri ületanud kolm isikut kinni pidas.

2. märtsil kella 21.50 ajal tõkestati Koidula maanteepiiripunktis riiki sisenemine Vene numbrimärgiga Volvo veokil, millel tuvastati kütusepaagi leke. Veok suunati vigade kõrvaldamiseks tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

1. märtsil löödi Rakveres Laada tänaval korduvalt 17-aastast noormeest.

Ida-Virumaa

Vargus

2. märtsil teatati politseile, et Narvas Kerese tänaval on ajavahemikul 6. veebruar kuni käesoleva ajani sisse murtud keldrisse ja varastatud tööriistu. Kahju on 1130 eurot.

Juhtum piiril

2. märtsil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1971. aastal sündinud Aserbaidžaani Vabariigi kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et tema viisa on kehtetu. Isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Vargus
27. veebruaril avastati, et seni täpselt teadmata ajal on Pühalepa vallast Lõpe külast laost varastatud meremootor M130C koos käigukastiga ZF45A. Kahju on 15 480 eurot.

Raplamaa

Vargus
1. märtsil kella 1 ajal varastati Vigala vallas Vana-Vigala külas majast ehteid ja garaažist Suzuki esimene põrkeraud. Kahju on selgitamisel. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 03.03.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.