Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Fiskars täiendas tootevalikut innovaatiliste kastmistarvikutega (2017-03-07 16:13:50)


Rohenäppude rõõmuks on Fiskarsi tootevalik saanud kastmistarvikute näol juurde täiesti uue tootekategooria, mille keskmes on Red Dot disainiauhinnaga pärjatud Waterwheel kastmisvooliku komplekt.


"Fiskarsi kastmiskomplekt paistab silma innovaatilise disaini ja kasutusmugavuse poolest ning muudab kastmise lihtsaks igaühele. Lisaks tavalisele voolikukomplektile on Fiskarsi kastmistoodete valikus veel 35 komponenti, mida müüakse lisatarvikutena. Valikust leiab kõik vajaliku erisuurustes aedade ja peenarde kastmiseks," tutvustas uut tootekategooriat Fiskarsi tootearenduse asedirektor Petteri Masalin.

Üks komplekt erinevateks kastmistöödeks

Fiskarsi Waterwheel kastmisvooliku komplekt sisaldab kõike, mida kastmiseks vaja - 15 m ulatusega kastmisvoolikut, reguleeritavat kastmispüstolit, vihmuti tuge, murupiiki, 2 kiirliitmikku vee koheseks peatamiseks ning tavalist liitmikku.

Kerge ja kompaktne voolikukomplekt on mõeldud erinevateks kastmistöödeks ja sobilik kasutamiseks ürdi- või lilleaias ning ka suuremate alade vihmutamiseks.

Vastupidavad ja keerdumiskindlad kastmisvoolikud on saadaval mitmes erinevas läbimõõdus - 9 mm, 13 mm ja 19 mm ning erinevates pikkustes, varieerudes 15-meetrist kuni 50-meetrini.

Tänu erisuurustes kraaniliitmikele ei pea inimene poodi minnes teadma oma koduse kraani suurust ning sama voolikut on seetõttu võimalik kasutada nii suvilas, kodus kui naabri aias.

Kastmistarvikute seas on ka uued veesäästlikud vihmutid, mis on võrreldes vanemate vihmutitega kuni 20% ökonoomsemad.

Auhinnatud disain lisab kasutusmugavust
Waterwheel kaalub kõigest 3,5 kg ja on 45 cm läbimõõduga, mistõttu on seda lihtne liigutada täpselt sinna, kuhu vaja.
Tänu kompaktsele disainile võtab voolikukomplekt vähe ruumi ning on lihtsalt hoiustatav pingi all, kuuri riiulil või tänu seinakinnitusele ka aednikule sobival seinal. Voolikukomplekt on nagu kohver, mille väikeses laekas saab hoida komplekti kuuluvaid tarvikuid.

Maineka Red Dot tootedisainiauhinnaga pärjatud ja Fennia Prize´il märgitud Waterwheel komplekti horisontaalne disain võimaldab kastmise ajal liikuda 360 kraadi, ilma et aednik peaks muretsema takerdunud vooliku või kukkumise pärast. Komplekti kuuluv murupiik hoiab aga Waterwheeli turvaliselt paigas.

Kõik teiste brändide kastmisotsikud, vihmutid ja tarvikud, mis on inimesel juba kodus olemas ühilduvad ka Fiskarsi kastmistoodetega.

Fiskarsi kastmistarvikutele kehtib kaheaastane garantii.

Veebitööriist aia mõõtmiseks
Paljud inimesed ei tea, millises mõõdus voolikuid ja teisi tarvikuid neil aiatööde hooajaks vaja võib minna ja seetõttu otsustas Fiskars luua veebitööriista, mis aitab vastavalt aia mõõtudele leida kõige sobivamad kastmisvahendid. Veebitööriist mõõdab aia ja määrab sellele suuruse S, M, L või XL.
Kõik Fiskarsi voolikud ja vihmutid on selgelt märgistatud aia suurustega, et korrektse komplekti valimine oleks võimalikult lihtne.

Allikas: Fiskars


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.