Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2017-03-10 16:59:34)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 67 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas: 5 avaliku korra rasket rikkumist ja 33 varavastast kuritegu, sealhulgas 1 röövimine, 23 vargust (eluruumidest 4). Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 8. Registreeriti 311 väärtegu.

Piirilt väljastati 4 sisenemiskeeldu, registreeriti 2 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumist ja 2 salakaubavedamise juhtumit.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rasked rikkumised

9. märtsil teatati, et Kesklinnas Uus-Sadama tänaval asuvas hotellis lõi 48-aastane mees 51-aastast meest ning tekitas talle vigastusi. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse ning politseinikud pidasid mehe kinni.

9. märtsil teatati, et Kesklinnas Narva maantee asuvas baaris lõid kaks naist 18- ja 19-aastast naist ning tekitasid neile vigastusi.

Kehalised väärkohtlemised

9. märtsil teatati, et Lasnamäel Ümera tänaval asuvas korteris lõi 32-aastane mees 37-aastast meest ning tekitas talle vigastusi.

9. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Aarde tänaval asuvas korteris lõi 28-aastane naine 42-aastast meest ning tekitas talle vigastusi.

9. märtsil teatati, et Lasnamäel Pae tänaval asuvas korteris lõi 43-aastane mees 37-aastast naist ning põhjustas talle valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

9. märtsil teatati, et Kesklinnas Kreutzwaldi tänaval asuvas korteris lõi 58-aastane alkoholi tarvitanud mees 62-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Kiirabi toimetas naise haiglasse ning politseinikud pidasid mehe kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

9. märtsil teatati, et Põltsamaal Lossi tänava kortermajas tungiti ühise alkoholi tarvitamise käigus kallale 33-aastasele mehele. Kannatanu pöördus ise esmaabiks meedikute poole, kes ta täiendavaks kontrolliks TÜ Kliinikumi toimetasid. Politseile on arvatav teo toimepanija teada. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitab politsei.

Tartumaa

Asja rikkumine ja hävitamine

9. märtsil kella 21.40 ajal sai häirekeskus teate, et Tartus Tiigi tänaval põlevad kuurid. Päästjad kustutasid tulekahju. Kuuribokside põlenguga tekkinud esialgne kahju on 7400 eurot.

Viljandimaa

Kelmus

7. märtsil keskpäeva paiku sisenes 39-aastane mees Viljandis Tallinna tänaval asuvasse spordipoodi ning soovis omale osta jalgratast. Mees võttis proovisõiduks kauplusest Classic jalgratta, rattakindad ja mütsi ning palus omale testisõidu ajal võetud toodete eest arve vormistada. Tagasi kauplusesse mees aga ei naasnudki, samuti ei vastanud ta enam oma telefonile. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetas asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Võrumaa

Vargus

9. märtsil teatati politseile, et Võrus F. R. Kreutzwaldi tänaval on sisse murtud korterisse, kus varastati erinevat kodutehnikat ning tööriistu. Kahju on selgitamisel.

Juhtumid piiril

9. märtsil kella 11 ajal märkasid piirivalvurid Tartu maakonnas Meeksi vallas Lämmijärve jääl liikumist. Kuna järve jääl liikumine mistahes viisil on alates 3. märtsist keelatud, hoiatasid piirivalvurid jää ohtlikest tingimustest ning kehtestatud keelust kalurit ning ta suunati tagasi kaldale.

9. märtsil kella 12 ajal saabus Koidula maanteepiiripunkti riiki sisenevale suunale piirikontrolli 67-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kes soovis Eestisse tulla seoses lähisugulase matusega.

Piiripunktis väljastati mehele 5-päevane Schengeni viisa ning talle võimaldati piiriületus.

9. märtsil kell 13 avastasid piirivalvurid Meeksi vallas Lämmijärve jääl kolme isiku liikumise. Piirivalvepatrull suundus jääl liikunud isikute juurde ning selgitas neile, et eluohtlikult õhukesel järvejääl viibimine on keelatud. Piirivalvurid suunasid Läti kalamehed tagasi kaldale ning selgitasid neile, et Lämmi- ja Pihkvajärve jääl viibimine on alates 3. märtsist keelatud. Kaluritele selgitati, et jääl liikumine on jätkuvalt lubatud nii jalgsi kui maastikusõidukitega Peipsi järvel.

9. märtsil kella 16.20 ajal tõkestati Luhamaa maanteepiiripunktis riiki sisenemine Vene numbrimärgiga Mercedesel, mille salongist tagumise istme alt avastati tundmatu tulirelva padrun. Sõiduvahend suunati täiendavasse kontrolli, kus ühes tolliametnikega masinale ning reisijatele põhjalik kontroll tehti. Muid ebaseaduslikke esemeid sõidukist ei leitud. Kuna autot juhtinud mehel relvaluba ei olnud, võtsid ametnikud masinast leitud padruni piiripunkti hoiule ning 41-aastasele mehele vormistati väärteoprotokoll. Peale menetlustoiminguid lubati isikul oma sõiduvahendiga Eestisse siseneda.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

9. märtsil teatati, et Rakveres Haljala teel asuvast ettevõtte teenindusest varastati mündivahetusaparaat ja sularaha. Kahju kokku on 2832 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

9. märtsil teatati, et Kohtla-Järvel Sõpruse tänaval asuvas korteris lõi 25-aastast naist korduvalt tema 36-aastane elukaaslane.

Juhtumid piiril

9. märtsil saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1992. aastal ja 1950. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikud, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isikutel puudusid kehtivad viisad või elamisload riiki sisenemiseks. Piiril koostati sisenemiskeelud ja isikud suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

9. märtsil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1991. aastal sündinud Kirgiisi Vabariigi kodanik, kes andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta. Isiku viisa tunnistati kehtetuks, piiril väljastati sisenemiskeeld ning isik saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus
9. märtsil avastati, et Halinga vallas Pärnu-Jaagupi alevis on Karja tänaval seni täpselt teadmata ajal majast varastatud televiisor Grundig, tolmuimeja Kärcher, maastikujalgratas Scott ja muid esemeid. Vargusega tekitatud kahju on 3389 eurot.

Raplamaa

Vargus
9. märtsil kella 12 ajal varastati Märjamaa vallas Lestima külas suvilast muruniiduk, tööriistad ja muid esemeid. Kahju on 10 000 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 10.03.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.