Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 11. nädala eelinfo (2017-03-13 05:54:21)

Teisipäev, 14. märts

· Teisipäeval külastavad Keskkonnaministeeriumi Balti riikide vee ning jäätmeteemadega tegelevad ametnikud, et valmistada ette Balti keskkonnaministrite kohtumist, mis toimub aprillikuus Eestis.

Kolmapäev, 15. märts

· Keskkonnaminister Marko Pomerants esineb ettekandega koolitusüritusel Linnade ja Valdade Päevad.

Lisainfot leiab siit.

· Kolmapäevani saab anda oma hääle Negavati konkursil osalejatele. Rahvahääletus on Facebooki põhine, hääletusega selgub 1-2 projekti, mis pääsevad koos hindamiskomisjoni valitud projektidega konkursi finaali.

Lisainfot leiab siit

Neljapäev, 16. märts

· Algusega kell 18 toimub Eesti Loodusmuuseumis Öökulli akadeemia, kus sel korral tutvustab merebioloog Jonne Kotta "Mereelustikku muutuvas maailmas". Akadeemias kuuleb Läänemere ja muude merede seotusest ning globaalsetest protsessidest nagu kliimamuutused ja võõrliigid.

Reede, 17. märts

· Keskkonnaminister Marko Pomerants osaleb keskkonnakampaania "Küünlaümbriste jaht 2017" tänuüritusel.

· Reedel korraldavad Lahemaa rahvuspargi kohalik kogukond ja Keskkonnaamet koostöös Eesti Hobumajanduse Liiduga Lahemaal, Kolgakülas metsapärandi seminari, kus räägitakse metsade väärtustest, hobutööst metsas, kodumetsadest ja säästlikust metsamajandusest.

Lisainfo, päevakava ja registreerimine Keskkonnaameti kodulehel.

· Reedest pühapäevani osalevad Keskkonnainspektsiooni ja Keskkonnaagentuuri esindajad Eesti Näituste messikeskuses (Pirita tee 28, Tallinn) toimuval Meremessil. Inspektsiooni esindajad selgitavad kalapüügiga seotud küsimusi ja muid keskkonnanõudeid, mida kalastajad, veesõidukite omanikud ning looduses liikujad peavad silmas pidama. Ilmateenistuse esindajad tutvustavad ilmaprognooside koostamist ning samuti antakse ülevaade sellest, mismoodi toimub spetsiifilisemalt mereilma ennustamine ning kuidas töödeldakse ja analüüsitakse infot ilmahoiatuste tegemiseks.

· Maa-ameti geoloogia osakonna juhataja Reet Roosalu esineb Tartus Chemicumi õppehoones toimuval Tartu Ülikooli maapõueressursside arenduskeskuse (MAREK) seminaril "Geoinfosüsteemid maapõue ja maavarade uuringutes". Seminaril tutvustatakse geoinfosüsteemide võimalusi maavarade uurimisel, maapõuealaste andmete haldamist Soome Geoloogiateenistuses ja Eesti Maa-ametis ning tutvustatakse Tartu Ülikooli e-kursust "Geoinfosüsteemid maavara varude arvutustes".

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.