Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Riigikogu juhatus valis üksmeelselt kantselei direktoriks Peep Jahilo (2017-03-17 04:33:22)


Riigikogu juhatus valis üksmeelselt kantselei direktori konkursi võitjaks Peep Jahilo, kelle ametiaeg algab 15. juulil ning kestab viis aastat.

Juhatus kuulutas Riigikogu kantselei direktori konkursi välja jaanuaris ning konkursi viis läbi personaliotsingu- ja konsultatsioonifirma Fontes PMP. Konkursile laekusid 26 kandidaadi avaldused. Fontes viis 14 kandidaadiga läbi intervjuud ning 5 tugevama kandidaadiga hindamised. Veebruaris esitas Fontes läbi viidud hinnangute ja intervjuude alusel Riigikogu juhatusele kolm kandidaati.

Juhatus kohtus kolme kandidaadiga ning langetas otsuse pärast seda kui kandidaate oli arutatud ka Riigikogu vanematekogus. Vanematekogusse kuuluvad lisaks juhatusele Riigikogu fraktsioonide esimehed.

Peep Jahilo töötab hetkel Eesti suursaadikuna Hollandis, oma pikaaegse diplomaadi karjääri jooksul on ta olnud ka Eesti saadik Indias, Albaanias, Kreekas, Küprosel, Islandil ja Norras. Aastatel 2009-2012 oli Jahilo välisministeeriumi haldusküsimuste asekantsler, ta on töötanud samas ka siseauditi osakonna ja personaliosakonna peadirektorina.

Riigikogu juhatus tänab Maria Alajõed kantselei direktorina tehtud töö eest, samuti kõiki teisi konkursil osalenud kandidaate.

Allikas: Riigikogu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.