Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-03-22 21:21:15)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 78 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas oli 2 avaliku korra rasket rikkumist, 1 raske tervisekahjustuse tekitamine ning 33 varavastast kuritegu, sealhulgas 26 vargust (4 eluruumidest ja 6 sõidukitest). Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 2 inimest ning vigastada sai samuti 2 inimest. Tabati 6 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 345 väärtegu. Piirilt väljastati 2 sisenemiskeeldu ning registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

21. märtsil teatati, et Suur-Karja tänaval tekkis konflikt tuttavate noormeeste vahel, mille tulemusena löödi 21-aastast meest.

21. märtsil teatati, et Kivila tänava bussipeatuses löödi 21-aastast meest.

Kehalised väärkohtlemised

21. märtsil teatati, et Narva maanteel sõiduautos lõi 46-aastane mees peretüli käigus 32-aastast naist.

21. märtsil teatati, et Kopli tänaval löödi peretüli käigus 32-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 46-aastase mehe.

21. märtsil teatati, et Kopli tänava korteris lõi peretüli käigus 21-aastane mees 18-aastast naist, kägistas teda ja viskas teda erinevate esemetega. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

21. märtsil teatati, et Turvise tänava kortermaja trepikojas tekkis konflikt elanike vahel, mille tulemusena löödi 58-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 64-aastase mehe.

Vargused

21. märtsil teatati, et Ümera tänaval pargitud sõiduautolt Porsche varastati esituled. Kahju on 1200 eurot.

21. märtsil teatati, et Kuldnoka tänaval pargitud sõiduautolt Volkswagen varastati esituled. Kahju on 2700 eurot.

21. märtsil teatati, et Tedre tänaval pargitud sõiduautolt Porsche varastati esituled. Kahju on 4500 eurot.

21. märtsil teatati, et Trummi tänaval pargitus sõiduautolt Toyota Land Cruiser varastati põrklaud koos lisatuledega. Kahju on 550 eurot.

Harjumaal olulisi kuriteoteateid ei registreeritud.

Juhtumid piiril

21. märtsil kell 20.00 saabus Tallinna piiripunkti lennuga Moskvast 1947. aastal sündinud Ameerika Ühendriikide kodanik, kes oli 180 päevase perioodi jooksul juba viibinud Schengeni liikmesriikide territooriumil 90 päeva. Naisele koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld. Kuni Eestist lahkumiseni viibib naine Tallinna lennujaama hotellitoas.

21. märtsil Helsingist Tallinna Vanasadamasse saabunud reisilaeva Finlandia reisijate nimekirjas oli 1994. aastal sündinud Rumeenia kodanik, kellele on kohaldatud sissesõidukeeld Eesti Vabariiki. Tallinna kordoni toimkond pidas laeva saabumisel mehe kinni ning talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks. Ta toimetati Kesklinna politseijaoskonda ja 22. märtsil toimetatakse mees riigist välja Läti Vabariiki

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

20. märtsil teatati politseile, et Põltsamaal Adavere alevikus varastati ettevõtte territooriumil seisnud neljalt põllumasinalt raadiod ja kütust. Kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Vargus

Ööl vastu 21. märtsi murti Tartus Viljandi maanteel sisse ettevõtte ruumidesse, kust varastati üks komplekt rehve ja seif sularahaga. Kahju on 2400 eurot.

Asja rikkumine ja hävitamine

21. märtsi hommikul teatati politseile, et Konguta vallas Karijärve külas põles öösel mahajäetud talumaja. Päästjad kustutasid tulekahju. Inimesed põlengus kannatada ei saanud. Politseiuurija kogus sündmuskohalt olemasolevad tõendid ning esialgsetel andmetel võis tulekahju mahajäetud hoones alguse saada süütamisest. Kahju on selgitamisel.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

21. märtsil öösel tungiti Halliste vallas Mulgi külas ühise alkoholi tarvitamise käigus puhkenud tüli ajal kallale 26-aastasele mehele. Meedikud andsid mehele kohapeal esmaabi ning politsei viis mehe seejärel kainenema.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

21. märtsil teatati politseile, et Kundas Rakvere maanteel murti sisse eramajja ja varastati roller ning murutrimmer. Kahju on 370 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

21. märtsil lõi tundmatu mees Narvas V. Gerassimovi tänaval 29-aastast meest.

Juhtum piiril:

21. märtsil kontrolliti Narva-1 piiripunktis riiki siseneval suunal 1999. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikku. Kontrolli käigus selgus, et isikul puuduvad vajalikud dokumendid, mis õigustaksid riiki sisenemist. Isikule väljastati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Avaliku korra raske rikkumine
20. märtsil kella 21 ajal löödi Kärdlas Kalamaja tänaval 34-aastast meest.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
18. märtsil kella 23 ajal löödi Lääne-Nigula vallas Palivere aleviku majas omavahelise tüli käigus 24-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainformatsiooni vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 22.03.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.