Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Jääle minek on tänasest keelatud (2017-03-25 06:03:34)


Päästeameti peadirektori käskkirjaga hakkab alates 25.märtsist kehtima siseveekogudel üle-eestiline jäälemineku keeld. Keelu eesmärk on ennetada veeõnnetusi ja säästa inimelusid. Päästeamet tuletab meelde, et seoses kevade ja soojade ilmade saabumisega on siseveekogude jää muutunud väga hapraks ning mitte kandvaks, seega on jääl liikumine eluohtlik.

"Soojade ilmade saabumisega kasvab märtsi- ja aprillikuus nii jäält päästetavate kui ka vees hukkunute arv", rääkis Päästeameti ennetustöö osakonna ekspert Mikko Virkala. "Inimesed ei kipu teadvustama riske, mis kaasnevad jääle minekuga. Ohtlikesse olukordadesse on sattunud eriti palju just hooletult käituvaid kalamehi," täiendas Virkala, kes ühtlasi kutsus üles kõiki lapsevanemaid jätkuval koolivaheajal hoidma oma lastel silma peal ning rääkima hapra jääga seonduvatest riskidest.

Päästeamet paneb inimestele südamele, et jääle mineku keeldu eirates on võimalus päästjatel kutsuda sündmuskohale politsei, kes algatab vastava väärteomenetluse.

Allikas: Päästeameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.