Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Pikendatakse Looduse Aasta Foto 2017 piltide vastuvõtmist kolmapäeva, 5. aprillini (2017-04-04 08:14:35)

Pikendame Looduse Aasta Foto 2017 piltide vastuvõtmist kolmapäeva, 5. aprillini

Meie algse plaani järgi lõpeb tööde vastuvõtmine täna, 3. aprillil 2017. Tänavusel konkursil võtame esmakordselt vastu ka liikuvaid looduspilte. Kuna tööde hoogne laekumine algas alles nädalavahetusel, siis otsustasime fotovõistluse huvides tööde esitamise tähtaega pikendada veel kaks päeva.

Täname kõiki loodusfotograafe, kes on juba oma pildid esitanud ja palume teil oma loomingu paremiku esitamist meie võistlusele jätkata.

Tänavune fotovõistlus on pühendatud laste ja noorte kultuuriaastale. Julgustame osalema ja palume teid innustada ka tuttavaid kooliõpilasi, kes loodust pildistavad.

Žürii Rein Marani juhtimisel asub tööle reedel. Võitjad kuulutame välja ja Tantsivaid Hunte jagame 30. aprillil Estonia kontserdisaalis. Auhinnad panevad välja meie kauaaegsed koostööpartnerid ja toetajad Eesti Energia, Canon, Overall, Fotoluks, Sigma, Stora Enso, Kunda Nordic Tsement ja paljud teised. Loodame, et selleks ajaks on valmis ka uus Loodusfoto Aastaraamat 2017, kus kõik žürii poolt tunnustatud tööd kenasti sees.

Looduse Aasta Foto 2017 kohta leiab lisainfot ning fotosid saab üles laadida aadressil laf.looduseomnibuss.ee. Üleslaadimine suletakse 5. aprillil 2017 kell 22 .

Allikas: Looduse Omnibussi uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.