Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-04-04 16:57:14)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 67 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 3 avaliku korra rasket rikkumist, 41 varavastast kuritegu, sealhulgas 30 vargust (3 eluruumidest ja 1 sõidukitest). Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai viga 1 inimene. Tabati 4 alkoholijoobes juhti. Registreeriti 270 väärtegu.

Piiril väljastati 3 sisenemiskeeldu ja registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rasked rikkumised

3. aprillil teatati, et Haaberstis Pikaliiva tänaval löödi tüli käigus 44-aastast meest ning põhjustati talle valu.

3. aprillil teatati, et Mustamäel Vilde teel lõi 36-aastane mees terava esemega samaealist meest ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid võimaliku ründaja kinni ning kiirabi toimetas kannatanu haiglasse.

Ähvardamine

3. aprillil teatati, et Lasnamäel Paekaare tänaval asuvas korteris ähvardas 45-aastane noaga mees elukaaslast, 46-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Kehalised väärkohtlemised

3. aprillil teatati, et Mustamäel Sõpruse puiesteel lõi 32-aastane alkoholi tarvitanud naine 57-aastast taksojuhti ning tekitas mehele vigastusi. Politseinikud pidasid naise kinni.

3. aprillil teatati, et Haaberstis Õismäe teel löödi 46-aastast meest. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse.

Vargused

3. aprillil teatati, et Põhja-Tallinnas Jahu tänaval seisnud sõiduautost Citroen varastati GPS-seade, kontroller, sülearvuti, CD-plaate, USB mälupulki, kitarr, kaks flööti ja teisi asju. Esialgne kahju on 5000 eurot.

3. aprillil teatati, et Mustamäel Ehitajate teel seisnud sõidukist Mitsubishi varastati tööriistakohver, hüdrotungraud, akukäivitusseade ja kompressor. Esialgne kahju on 1000 eurot

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Avaliku korra raske rikkumine

2. aprillil kella 13.30 paiku lõi 37-aastane mees Räpinas Võhandu tänava kortermaja ees puhkenud tüli käigus 66-aastast meest. Kannatanu pöördus esmaabiks haiglasse.

Tartumaa

Vargus

2. aprillil teatati politseile, et öö jooksul ärandati Tartus Lootuse tänava maja juurest musta värvi mopeed ZNEZ. Kahju on 300 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

4. aprilli öösel puhkes Tartus Võru tänava korteris alkoholi tarvitanud 19-aastase mehe ja 20-aastase naise vahel tüli, mille käigus sai naine kergemaid vigastusi. Kannatanu pöördus esmaabiks meedikute poole.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

1.aprilli õhtul kella 22 paiku tungis 21-aastane joobes mees Abja vallas Kamara külas kallale 20-aastasele naisele. Tüli elukaaslaste vahel oli puhkenud sellest, et naine püüdis takistada alkoholi tarvitanud mehe rooli asumist. Kannatanule andsid meedikud esmaabi kohapeal. Politsei pidas mehe kinni ning viis ta kainenema.

Juhtumid piiril

3. aprilli hommikul avastasid piirivalvurid Koosa järvest ja Kargaja jõest nõuetekohaselt tähistamata nakkevõrgud. Piirivalvurid korjasid võrgud veest välja ning asetasid need kottidesse, mis anti kaldal üle keskkonnainspektsiooni ametnikele. Võrkudes olnud kalad lasti tagasi vette.

3. aprilli õhtul saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale Eesti numbrimärgiga Volkswagen Transporter, millel oli läbimata tehniline ülevaatus. Piirivalvurid selgitasid juhile, et antud juhul piiriületust talle masinaga ei võimaldata ning ta suunati tagasi riiki.

3. aprillil kell 19.40 tõkestati Koidula maanteepiiripunktis Eestisse sisenemine 35-aastasel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid reisi eesmärgi õigustamiseks.

Isik saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Ida-Virumaa

Vargused

3. aprillil teatati, et Sillamäel Ranna tänaval varastati valvekaamera HikVision ja antenn Nanostation. Esialgne kahju on 700 eurot.

3. aprillil teatati, et Mäetaguse vallas Kiikla külas asuvast saekaatrist varastati ventilaator, kaablid ja muid esemeid. Kahju kokku on 2000 eurot.

3. aprillil teatati, et Vaivara vallas Auvere külas asuva ettevõtte territooriumilt varastati ligi 200 meetrit maanduskaablit. Kahju on 2800 eurot.

3. aprillil teatati, et Kohtla-Järvel Järveküla teel asuvast ettevõtte teenindusest varastati ukseluku lõhkumise teel sularaha summas 750 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus
2. aprillil teatati politseile, et Paides Soo tänava korterist varastati käekett, sularaha ja mobiiltelefon Nokia. Vargusega tekitatud kahju on kokku 620 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
3. aprillil teatati politseile, et Tootsi vallas Tootsi alevikus kasutas 43-aastane mees füüsilist vägivalda oma 32-aastase elukaaslase suhtes ja põhjustas sellega viimasele füüsilist valu.. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.



Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainformatsiooni vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 04.04.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.