Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-04-06 17:59:17)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 83 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 3 avaliku korra rasket rikkumist, 34 varavastast kuritegu, 22 vargust (2 eluruumidest ja 1 sõidukitest). Registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai viga 7 inimest. Tabati 10 alkoholijoobes juhti. Registreeriti 357 väärtegu.
Eelmisel nädalal registreeriti 5 euro võltsimisega seotud kuritegu.

Piiril väljastati 1 sisenemiskeeld, Eestist saadeti välja 1 inimene ja registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rasked rikkumised

5. aprillil teatati, et Mustamäel Sõpruse puiesteel lõi 33-aastane mees 63-aastast meest ning põhjustas talle valu. Konflikt sai alguse liiklusõnnetusest.

5. aprillil teatati, et Kesklinnas Jakobsoni tänaval löödi 52-aastast meest ning tekitati talle vigastusi.

5. aprillil teatati, et Kesklinnas Narva maanteel lõi 27-aastane mees 28-aastast turvatöötajat, mille tagajärjel sai mees vigastada. Politseinikud pidasid noorema mehe kinni.

Kehalised väärkohtlemised

5. aprillil teatati, et Põhja-Tallinnas Nisu tänaval põhjustas 36-aastane mees elukaaslasele, 50-aastasele naisele vigastusi.

5. aprillil teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel asuvas korteris toimus 43-aastase mehe ja 18-aastase naise vahel konflikt, mille tagajärjel sai naine vigastada. Politseinikud toimetasid osapooled jaoskonda.

5. aprillil teatati, et Lasnamäel Majaka tänaval asuvas korteris lõi 60-aastane 58-aastast naist, mille tagajärjel sai naine vigastada. Politseinikud pidasid mehe kinni.

5. aprillil teatati, et Põhja-Tallinnas löödi terava esemega 26-aastast meest ning tekitati talle tervisekahjustusi.

Vargus

5. aprillil teatati, et Kristiines Lehe tänaval asuvast eramust varastati survepesur, teler ja tolmuimeja. Esialgne kahju on 1000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. aprillil teatati, et Raasiku vallas Aruküla alevikus lõi 47-aastane mees 40-aastast naist ning tekitas elukaaslasele vigastusi.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

5. aprilli hommikul avastati, et Tartus Filosoofi tänava korterist on varastatud sularaha. Kahju on 250 eurot.

2. aprilli õhtul avastati, et Tartus Kalda teel asuva maja autoparklast on varastatud lukustamata Baotian roller ja kiiver. Kahju on 499 eurot

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

5. aprillil tungis 42-aastane mees Narvas Kerese tänaval asuvas kaupluses kallale 53-aastasele mehele. Politsei pidas 42-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

5. aprillil lõi 27-aastane mees Sillamäel Viru puiesteel asuvas kaupluses oma ema, 51-aastast naist. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Juhtum piiril

5. aprillil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1979. aastal sündinud Ukraina kodanik. Isik ütlused reisi eesmärgi kohta olid ebaselged ja tal puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Isikule väljastati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine
4. aprillil teatati politseile, et Väätsa vallas Väätsa aleviku korteris lõi 18-aastane mees tuttavat 55-aastast meest. Kannatanu toimetati haiglasse. Politsei pidas lööja kahtlustatavana kinni.

Pärnumaa

Vargus
5. aprillil sai politsei teate, et Pärnus J.V. Jannseni tänava sularahaautomaadist võeti eelnevalt 76-aastasel mehelt varastatud pangakaarti kasutades välja sularaha 1250 eurot.

5. aprillil laekus politseile teade, et nädalavahetuse jooksul on Pärnus Jalaka tänava korterist varastatud käekott ühes sularaha ja dokumentidega, lisaks veel kolm käekella. Vargusega tekitatud kahju on kokku 1737 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainformatsiooni vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 06.04.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.