Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluminister Tarmo Tamm peab haldusala esindajatega nõu (2017-04-10 13:15:37)

Maaeluminister Tarmo Tamm juhatab täna põllumajanduse ja maaelu arengu nõukogu istungit, kus arutatakse
Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika tuleviku ja Euroopa Komisjoni algatatud ühise põllumajanduspoliitika ajakohastamise ja lihtsustamise avaliku konsultatsiooni üle, tutvustatakse Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise põllumajanduse ja kalanduse programmi ja antakse ülevaade Euroopa Komisjoni ettepanekutest neonikotinoidide heakskiidu tingimuste muutmise osas.

Põllumajanduse ja maaelu arengu nõukogu on maaeluministeeriumi valitsemisala küsimuste lahendamiseks ning maaeluministrile järelduste ja ettepanekute esitamiseks moodustatud nõuandva õigusega alaline nõukogu, kuhu kuuluvad põllumajanduse ja maaeluga seotud organisatsioonide ja ühenduste esindajad.

Maaeluministeeriumi poolt osalevad istungil veel kantsler Illar Lemetti, põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban ja toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai.


Allikas: Maaeluministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.