Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Minister Tarmo Tamm kohtub Pärnumaa talupidajatega (2017-04-12 13:31:54)


Maaeluminister Tarmo Tamm annab täna Pärnus Pärnumaa Talupidajate Liidu üldkoosolekul ülevaate maaeluministeeriumi tegevustest, põllumajandussektori olukorrast, tänavustest toetusvõimalustest ja Euroopa Liidu ühisest põllumajanduspoliitikast.

Maaeluminister Tarmo Tamm ütles, et kutsub Pärnumaa põllumehi kaasa rääkima Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) tuleviku kujundamises ja rõhutas, et oma kogemusele tuginevat arvamusest jagades on igal maaettevõtjal reaalne võimalus muuta oma tegevusvaldkonna regulatsioone paremaks.

Käimasoleva ÜPP tuleviku avaliku konsultatsiooni sihiks on anda hinnang senisele poliitikale ning suurendada põllumajanduspoliitika panust EL eesmärkide täitmisesse.

2. veebruarist 2. maini vältava avaliku konsultatsiooni raames on märtsi lõpu seisuga tehtud üle Euroopa juba üle 25 000 ettepaneku. Ankeeti saab täita eesti keeles Euroopa Komisjoni kodulehel https://ec.europa.eu/agriculture/consultations/cap-modernising/2017_et

Allikas: Maaeluministeeriumi 12.04.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.