Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 16. nädala eelinfo (2017-04-17 13:39:52)

Esmaspäev, 17. aprill

· maaeluminister Tarmo Tamm vastab Riigikogus arupärimisele põllumajandustootjate asendamise toetuse teemal.

Teisipäev, 18. aprill

· 18.-19. aprillil osaleb maaeluminister Tarmo Tamm Tartus Eesti Maaülikooli peahoones (Kreutzwaldi 1A) toimuval rahvusvahelisel konverentsil Agroforum Mare Balticum 2017. Viiendat korda toimuva Agroforumi teemaks on põllumajanduse panus maaelusse. Lisainfo: http://agroforum.emu.ee.

Kolmapäev, 19. aprill

19.-20. aprillil toimub Tartus Eesti Maaülikooli peahoones (Kreutzwaldi 1A) rahvusvaheline konverents Agroforum Mare Balticum 2017. Foorumil osalevad Euroopa Komisjoni põllumajandusdirektoraadi direktor Jerzy Bogdan Plewa ja Euroopa Parlamendi maaelukomisjoni delegatsioon koos komisjoni esimehe Czesław Adam Siekierskiga. Samuti osalevad foorumil Läänemere-äärsete ja Euroopa Liidu idapartnerluses osalevate riikide ning rahvusvaheliste organisatsioonide esindajad. Lisainfo: http://agroforum.emu.ee.

Neljapäev, 20. aprill

· maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil.

· 20.-23. aprillil on maaeluminister Tarmo Tamm välisvisiidil Jaapanis, kus tal on kohtumised Jaapani põllumajandus-, metsandus- ja kalandusministeeriumis. Samuti külastab minister Jaapanis asuvalt Saku linna ja kohtub linnapea Seiji Yanagidaga.

· 20.-22. aprillil toimub Tartu messikeskuses (Kreutzwaldi 60, Tartu) põllumajandusnäitus Maamess 2017. Maaeluministeerium, Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet, Põllumajandusamet, Veterinaar- ja Toiduamet, Maamajanduse Infokeskus, Põllumajandusuuringute Keskus ja Maaelu Edendamise Sihtasutus koos MES Nõuandeteenistusega on väljas ühisstendiga, mille leiab hallist C, stendilt C-35. Stendil on võimalik avaldada arvamust Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika tuleviku teemal. Kohal on spetsialistid kõikidest ministeeriumi asutustest, kes tutvustavad asutuste tööd ja jagavad infomaterjale.

· kell 12 avab Maaeluministeeriumi kantsler Illar Lemetti Tartu messikeskuses (Kreutzwaldi 60, Tartu) toimuva põllumajandusnäituse Maamess 2017.

· toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai osaleb Tartu messikeskuses (Kreutzwaldi 60, Tartu) toimuval põllumajandusnäitusel Maamess 2017, kus vastab messikülastajate küsimustele ja selgitab Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika tulevikuperspektiive.

· 20.-21. aprillil osalevad Veterinaar- ja Toiduameti peadirektori asetäitja Olev Kalda ning loomatervishoiu osakonna nõunik Maarja Kristian Roomas toimuval ÜRO Toidu- ja Põllumajandusorganisatsiooni Euroopa suu- ja sõrataudi nõukogu (EuFMD) kohtumisel, kus tutvustatakse suu- ja sõrataudi levikut maailmas ja tutvustatakse uusimaid tõrjemeetmeid.

Reede, 21. aprill

· maaeluminister Tarmo Tamm osaleb välisvisiidil Tokyos Eesti toidu promotsiooniüritusel, mille raames tutvustatakse kohalikele ajakirjanikele, ettevõtjatele, diplomaatidele ning ametnikele Eesti toitu ning Eesti toidutooteid, et edendada Eesti ettevõtete ekspordivõimalusi Jaapani turul.

· põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban osaleb Tartu messikeskuses (Kreutzwaldi 60, Tartu) toimuval põllumajandusnäitusel Maamess 2017, kus vastab messikülastajate küsimustele ja selgitab Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika tulevikuperspektiive.

Laupäev, 22. aprill

· kaubanduse ja põllumajandussaadusi töötleva tööstuse osakonnajuhataja Taavi Kand osaleb Tartu messikeskuses (Kreutzwaldi 60, Tartu) toimuval põllumajandusnäitusel Maamess 2017, kus vastab messikülastajate küsimustele ja selgitab Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika tulevikuperspektiive.

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.