Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2017-04-18 08:03:09)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 137 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas seitse avaliku korra rasket rikkumist, 50 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine, 38 vargust ( seitse eluruumidest ja üks sõidukist). Kümnes liiklusõnnetuses sai surma kaks ning vigastada 11 inimest. Tabati 109 alkoholi- ja üks narkojoobes juht. Registreeriti 900 väärtegu.

Piiril väljastati kümme sisenemiskeeldu ning Eestist saadeti välja kaks inimest. Viisaeeskirja rikkumisi oli üks ning registreeriti üks salakaubavedamise juhtum. Piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumisi oli kaks.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rasked rikkumised

14. aprillil teatati, et Lasnamäel Pae tänaval löödi 22-aastast meest ning tekitati talle tervisekahjustusi. Kiirabi toimetas mehe haiglasse.

15. aprilli esimesel tunnil teatati, et Kesklinnas Tartu maanteel asuva ööklubi juures lõi 21-aastane mees 26-aastast turvatöötajat ning põhjustas talle valu. Politseinikud pidasid noorema mehe kinni.

15. aprillil teatati, et Põhja-Tallinnas Soo tänaval löödi sõneluse järgselt 50-aastast meest ning tekitati talle tervisekahjustusi.

Kehalised väärkohtlemised

14. aprillil teatati, et Lasnamäel Pae tänaval asuvas korteris toimus elukaaslaste vahel konflikt, mille tagajärjel tundsid pooled valu. Politseinikud toimetasid jaoskonda 33-aastase naise ja 46-aastase mehe.

15. aprillil teatati, et Lasnamäel Sinimäe tänaval asuvas trepikojas lõi 30-aastane mees 29-aastast meest ning põhjustas talle valu.

16. aprillil toimetati Lasnamäel Kivimurru tänaval asuvast korterist haiglasse tervisekahjustustega 66-aastane mees.

16. aprillil teatati, et Haaberstis Järveotsa teel asuvas korteris löödi 54-aastast naist ning tekitati talle tervisekahjustusi.

Vargus

16. aprillil teatati, et Kesklinnas Aia tänaval asuva spordihoone riietusruumidest varastati erinevaid esemeid. Vargusega tekitatud esialgne kahju on väljaselgitamisel.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

14. aprillil teatati, et Saue vallas Hüüru külas lõi 29-aastane mees 21-aastast naist ning põhjustas talle valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

14. aprillil teatati, et Ämaris Lennu teel asuvas korteris lõid 27- ja 19-aastane mees 33-aastast meest ning tekitasid talle tervisekahjustusi.

16. aprillil teatati, et Jõelähtme vallas Haljava külas lõi 23-aastane mees 34-aastast naist ning põhjustas talle valu.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

15. aprillil kella 19.35 paiku sai politsei väljakutse Jõgevale Puiestee tänava korterisse, kus alkoholi tarvitanud 17-aastane noormees lõi tüli käigus oma kasuisa. Kannatanu meedikute abi ei vajanud. Alkoholi tarvitanud alaealine toimetati Tartusse kainenema.

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

14. aprillil teatati politseile, et Tartus Võru tänaval tungiti tüli käigus kallale 21-aastasele alkoholi tarvitanud mehele. Peale esmaabi toimetati mees kainenema. Juhtunu asjaolusid selgitab politsei.

Valgamaa

Vargus

15. aprilli hommikul teatati politseile, et öö jooksul varastati Valgas Viljandi tänaval asuva ettevõtte territooriumil seisnud kolme veoki kütusepaakidest umbes 600 liitrit diislikütust. Kahju on selgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine

14. aprilli hommikul teatati politseile, et Valgas Vabaduse tänaval puhkes kahe tuttava mehe vahel tüli, mille käigus lõi 27-aastane mees 47-aastast tuttavat. Kannatanu pöördus tervisekontrolliks haiglasse, kust ta peale esmaabi saamist koju lubati. Juhtunu üksikasju selgitab politsei.

Juhtumid piiril

14. aprilli varahommikul tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine kahel 29-aastasel Moldova Vabariigi kodanikul, kelle põhjendused reisi eesmärgi ja tingimuste kohta ei olnud usaldusväärsed, samuti puudusid meestel asjakohased dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Mehed saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

15. aprillil tõkestati Koidula maanteepiiripunktis Eestisse sisenemine 41-aastasel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kelle põhjendused reisi eesmärgi kohta ei olnud usaldusväärsed. Naine saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

16. aprilli õhtul tõkestati Luhamaa maanteepiiripunktis Eestisse sisenemine 28-aastasel Moldova Vabariigi kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks vajalikud dokumendid. Isik saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

13. aprillil löödi Kohtla-Järvel Puru teel asuva kaupluse juures 28-aastast meest.

14. aprillil tungiti Narvas Võidu prospektil asuvas meelelahutusasutuses kallale 28-aastasele mehele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 18-aastase noormehe.

14.aprillil tungis 43-aastane mees Kohtla-Järvel Toome puiesteel asuvas korteris kallale 34-aastasele mehele. Politsei pidas 43-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

15. aprillil löödi Kohtla-Järvel Olevi tänaval ühise alkoholitarvitamise ajal tekkinud tüli käigus terariistaga 28-aastast meest. Mehe vigastused ei olnud eluohtlikud ning pärast esmaabi lubati ta kodusele ravile.

16. aprillil tungis 30-aastane mees Jõhvis Nooruse tänaval asuvas korteris kallale oma elukaaslasele, 29-aastasele naisele.

16. aprillil tungis alkoholijoobes 32-aastane mees Narvas Kreenholmi tänaval asuvas korteris kallale oma emale, 43-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

Ajavahemikul 12. aprill kuni 14. aprill murti Toila vallas Vaivina külas sisse erakinnistul asuvasse pumbamajja ja varastati pump, hüdrofoor ning juhtimisseade. Kahju on 2000 eurot.

Ajavahemikul 13. aprill kuni 15. aprill murti Kohtla-Järvel Olevi tänaval sisse eramajja ja varastati ehteid ning muud vara. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

14. aprillil varastati Narvas Võidu tänaval 19-aastaselt noormehelt mobiiltelefon iPhone. Kahju on selgitamisel.

16. aprillil varastati Jõhvis Põllu tänaval asuvast eramajast kaks mobiiltelefoni, kaamera ning sularaha. Kahju on 3740 eurot.

Juhtumid piiril

15. aprillil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1988. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik. Kontrollimisel selgus, et isikul puuduvad dokumendid, mis õigustaksid riiki sisenemist. Isikule väljastati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

16. aprillil kontrolliti Narva-1 piiripunktis riigist väljuval suunal sõidukit Mercedes-Benz, mille roolis oli 1962. aastal sündinud mees. Kontrolli käigus avastati sõidukist elektrišokirelv.

16. aprillil saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1977. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel selgus ,et ta on Schengeni territooriumil seadusliku aluseta viibinud 45 kalendripäeva, neist ühe päeva Eesti Vabariigis. Isikule määrati rahatrahv, kohaldati sissesõidukeeld Schengeni alale kolmeks aasta ja ta suunati Vene Föderatsiooni.

16. aprillil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1963. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik kellel puudusid dokumendid, mis õigustaksid riiki sisenemist. Isikule väljastati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Avaliku korra raske rikkumine
15. aprillil sai politsei teate, et Haapsalus Põllu tänaval löödi 46-aastast meest. Kannatanule osutati esmaabi. Kõik juhtunu asjaolud on täpsustamisel.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised
17. aprillil sai politsei teate, et Vändra vallas Suurejõe külas tõukas alkoholi tarvitanud 25-aastane mees 13-aastast poissi ja 43-aastast naist ning põhjustas sellega mõlemale füüsilist valu. Kannatanute vigastused fikseeriti traumapunktis.

14. aprillil teatati politseile, et Pärnus Side tänava majutusasutuses ründas 30-aastane mees konflikti käigus samaealist meest. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Vargus
16. aprillil teatati politseile, et Audru vallas Papsaare külas siseneti eramusse ja varastati teler Samsung, võimendi Onkio, CD-mängija, tööriistu, olmetehnikat ja ehteid. Kahju on 5010 eurot.

Röövimine
13. aprillil sai politsei teate, et Pärnus Riia maantee korterist võtsid kolm meest vägivalda kasutades tuttavalt 35-aastaselt mehelt ära 15 eurot sularaha ja õllepudeli.

Raplamaa

Avaliku korra rasked rikkumised
16. aprillil sai politsei teate, et Märjamaa vallas Vaimõisa külas lõi 34-aastane mees 28-aastast meest.

14. aprillil sai politsei teate, et Kohila vallas Prillimäe alevikus ründas joobes 38-aastane mees tuttavat 32-aastast meest ja põhjustas sellega viimasele füüsilist valu.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

15. aprillil teatati politseile, et Kuresaares Kihelkonna maantee taarapunktis löödi 46-aastast meest. Kannatanu fikseeris vigastused traumapunktis.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.