Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kliimamuutuste leevendamiseks ja nendega kohanemiseks saab küsida toetust (2017-04-18 14:42:42)


Keskkonnaministeerium alustas taotluste vastuvõttu kliimamuutuste leevendamise ja nendega kohanemisega seotud innovaatiliste lahenduste leidmise toetamiseks. Kokku on toetusteks 60 000 eurot.

"Selleks, et kasvuhoonegaaside heidet vähendada ja seeläbi ka kliimamuutusi leevendada, on vaja üle minna puhtamatele tehnoloogiatele, aga see võib osutuda üsna kulukaks protsessiks. Seetõttu loodan, et võimalus toetust taotleda julgustab ka ettevõtteid nö kastist välja mõtlema," selgitas keskkonnaminister Marko Pomerants.

Meetme kogumaht on 60 000 eurot ning toetuse maksimaalne osakaal on 100% toetatavatest kuludest. Meedet rahastatakse Euroopa Liidu lennunduse kasvuhoonegaaside lubatud heitkoguse ühikute enampakkumistulust.

Toetust antakse ettevõtetele toote või teenuse arendamiseks. Toetust saavad taotleda äriregistris registreeritud ettevõtted, kellel juba on väljatöötamisel või kelle eesmärk on välja töötada ja kasutusele võtta innovaatiline lahendus, mis on suunatud kliimamuutuste leevendamisele ja/või kliimamuutuste mõjuga kohanemisele. "Siia alla sobivad igati hästi mitmesugused rohetehnoloogilised lahendused, mis optimeerivad eri protsesse ja vähendavad süsiniku jalajälge või aitavad toime tulla kliimamuutustest tulenevate negatiivsete tagajärgedega," täpsustas Pomerants.

Taotlemise täpsemad tingimused http://www.envir.ee/et/kliimatoetus

Taotlusi saab 8. maini 2017 esitada aadressile keskkonnaministeerium@envir.ee.

Praktiline info toetusmeetme kohta: Annika Konovalov, Keskkonnaministeeriumi kliima- ja kiirgusosakonna peaspetsialist, annika.konovalov@envir.ee, +372 626 0756

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 18.04.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.