Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-04-19 17:38:13)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 89 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas oli 4 avaliku korra rasket rikkumist ja 28 varavastast kuritegu, sealhulgas 16 vargust (eluruumidest 4). Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 6 inimest. Tabati 15 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht. Väärtegusid registreeriti 351. Piirilt väljastati 2 sisenemiskeeldu ning registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

18. aprillil teatati, et Mooni tänaval löödi 21-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni narkojoobe kahtlusega 23-aastase mehe. Kannatanu ja lööja tundsid üksteist.

Harjumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

LÕUNA PREFEKTUUR

Viljandimaa

Vargus

17. aprillil teatati politseile, et Tarvastu vallas Villa küla kinnistult on ebaseaduslikult maha raiutud ning varastatud 15 puud. Juhtumi täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

16. aprilli öösel lõi üks mees Võru linnas meelelahutusasutuse suitsuruumis temale tuttavat 28-aastast meest. Kannatanu pöördus tervisekontrolliks haiglasse ning tuli peale esmaabi saamist asjaolude selgitamiseks politseijaoskonda.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

18. aprillil teatati, et Väike-Maarja vallas Koonu külas asuva talu garaažist varastati kaks nurgasaagi, neli akutrelli ja muid tööriistu. Kahju kokku on 1299 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

18. aprillil teatati, et Narvas Kreenholmi tänaval asuvas korteris tarvitas 21-aastane naine füüsilist vägivalda 19-aastase noormehe suhtes.

18. aprillil teatati, et Narvas Kangelaste tänaval asuvas kaupluses lõi 56-aastane mees tömbi esemega 52-aastast meest. Kannatanu toimetati tervisekontrolliks haiglasse. Politsei pidas 56-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

18. aprillil teatati, et Narvas Elektrijaama teel asuvast suvilast varastati mobiiltelefon Samsung. Kahju on 718 eurot.

18. aprillil teatati, et Jõhvis Nooruse tänaval asuva korterelamu trepikojast varastati jalgratas Merida. Kahju on 500 eurot.

18. aprillil teatati, et Narvas Kreenholmi tänaval asuvast korterist varastati sularaha, mobiiltelefon Nokia ja muid isiklikke esemeid. Kahju on 260 eurot.

18. aprillil teatati, et Sillamäel Ranna tänaval asuvast korterelamu trepikojast varastati jalgratas Leader ja rattalukk. Kahju on 203 eurot.

Kelmus

18. aprillil teatati, et Kohtla-Järvel Maleva tänaval asuvast korterist varastati 10 eurot sularaha ja pangakaart. Hiljem võeti pangakontolt välja sularaha summas 230 eurot. Teo arvatav toimepanija teadis pangakaardi parooli. Kahju kokku on 240 eurot.

Juhtumid piiril

18. aprillil saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1957. aastal ja 1958. aastal sündinud Armeenia Vabariigi kodanikud, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isikutel puudusid kehtivad viisad või elamisload riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ning isikud suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

18. aprillil avastasid Vasknarva kordoni ametnikud Narva jõest kolm püügile paigaldatud nõuetekohaselt tähistamata nakkevõrku. Võrgud eemaldati püügilt ning võeti hoiule.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Röövimine


19. aprillil sai politsei teate, et Pärnus Rüütli tänava majutusasutuses ähvardas 24-aastane mees hotelli administraatorit noaga ja nõudis raha. Administraator vajutas aga häirenuppu, mille peale ähvardaja lahkus. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainformatsiooni vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 19.04.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.