Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2017-04-20 16:11:28)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 82 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 38 varavastast kuritegu, sealhulgas 30 vargust ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Kahes liiklusõnnetuses sai vigastada kaks inimest. Tabati kuus alkoholi- ja kaks narkojoobes juhti. Registreeriti 316 väärtegu. Möödunud nädalal registreeriti kolm euro võltsimisega seotud kuritegusid.

Registreeriti üks viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Ähvardamine

19. aprillil teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval ähvardas 55-aastane mees 57-aastast naist.

Kehalised väärkohtlemised

19. aprillil teatati, et Kristiines Mooni tänaval lõi 23-aastane mees samaealist meest. Politseinikud pidasid arvatava lööja kinni.

19. aprillil teatati, et Lasnamäel Läänemere teel asuvas korteris lõi 31-aastane mees elukaaslast ning põhjustas 29-aastasele naisele vigastusi.

19. aprillil teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuvas korteris lõi 54-aastane mees abikaasat ning põhjustas 42-aastasele naisele vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

19. aprillil teatati, et Haabneeme alevikus toimus konflikt 42-, 63-, 31- ja 36-aastaste meeste ja 30-aastase naise vahel. Politseinikud kuulasid osapooled üle ning selgitavad välja juhtunu asjaolud.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

18. aprillil teatati, et Põlvas Vabriku tänava korteris lõi alkoholijoobes mees tüli käigus 53-aastast elukaaslast. Naine meedikute abi ei vajanud. Politsei viis joobes mehe kainenema.

Tartumaa

Vargus

Ööl vastu 19. aprilli ärandati Tartus Vabriku tänava eramu eest lukustatud sõiduauto Audi 80. Kahju on 700 eurot.

Juhtum piiril

19. aprilli keskpäeval peatasid piirivalvurid Võrumaal Meremäe vallas liikunud Volkswagen Golfi. Masina ja selle juhi kontrollimisel avastasid piirvalvurid, et sõiduvahendil puudub tehnoülevaatus, lisaks puudus ka kehtiv liikluskindlustus. Juhi suhtes alustati väärteomenetlust.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

19. aprillil teatati, et Jõhvis Vahe tänaval lõi 14-aastane noormees tuttavat 14-aastast poissi.

Vargused

19. aprillil teatati, et Kohtla-Järvel tungiti sisse Metsapargi tänaval asuvasse korterisse ning varastati ehteid ja neli kuldmünti. Esialgne kahju on 4845 eurot.

19. aprillil teatati, et Kohtla-Järvel Outokumpu tänaval asuvast korterist varastati gaasiboiler, veemõõturid ja muid esemeid. Kahju kokku on 800 eurot.

Juhtumid piiril

19. aprillil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale väikebussiga Mercedez-Benz 1961. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik. Kontrollimise käigus tuvastati, et sõiduki identifitseerimistähistel ilmneb manipuleerimistunnuseid. Sündmuse kohta alustati menetlus.

19. aprillil märkasid Vasknarva kordoni ametnikud Peipsi järvel kahte nõuetevastast nakkevõrku. Võrgud eemaldati püügilt ning võeti hoiule.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus
19. aprillil teatati politseile, et Sindis Pärnu maantee kortermaja trepikojast varastati lukustatud jalgratas Classic.
Kahju on kokku 304 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 20.04.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.