Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 17. nädala eelinfo (2017-04-21 17:24:25)

Teisipäev, 25. aprill

· Keskkonnaminister Marko Pomerants ja ministeeriumi delegatsioon viibivad kolmapäevani Euroopa Liidu mitteametlikul keskkonnaministrite kohtumisel Maltal. Kohtumisel arutletakse kliimamuutustega kohanemise teemadel ning räägitakse ka merekeskkonna kaitsest, mereprügist ja plastistrateegiast.

 

· Algusega kell 15 toimub Salla koolimajas (Rakke vald, Salla küla) Emumäe maastikukaitseala kaitse-eeskirja muutmise eelnõu väljatöötamise kavatsuse arutelu. Arutelule on oodatud kõik kohalikud elanikud ja teised huvitatud osapooled.

Lisainfo ja materjalid Keskkonnaameti kodulehel.

Kolmapäev, 26. aprill

· Keskkonnaministeeriumi kalavarude osakonna juhataja Kaire Märtin osaleb kolmapäevast neljapäevani Berliinis toimuval Baltfish kohtumisel.

 

· Algusega kell 10 toimub infopäev Ida-Virumaa kohalike omavalitsuste spetsialistidele tutvustamaks Keskkonnaametiga kooskõlastamist vajavate kohalike omavalitsuste menetlustoiminguid ja omavalitsuste rolli keskkonnalubade väljastamisel. Infopäev toimub Keskkonnaameti Jõhvi kontori 3. korruse saalis (Pargi 15, Jõhvi). Infopäeval osalemine on tasuta, ent eelnevalt on vajalik registreeruda aadressil https://goo.gl/polTz2.

Lisainfo Keskkonnaameti kodulehel.

Neljapäev, 27. aprill

· Keskkonnaminister Marko Pomerants osaleb Tallinna Loomaaia keskkonnahariduskeskuses toimuval kütuseturu aastakonverentsil.

Lisainfot leiab logistikauudiste portaalist.

· Algusega kell 10.30 toimub Kihnu rahvamajas infopäev looduskaitsest ja ehitamisest Kihnu hoiualal. Keskkonnaameti spetsialistid räägivad Kihnu hoiuala kaitseväärtustest, poollooduslike koosluste hooldamisest ja toetustest, ehitustegevusest ning maaparandusest.

 

· Algusega kell 12.30 toimub KIKi korraline nõukogu koosolek.

 

· Algusega kell 16 toimub Vääna Külakojas (Külakoja tee 2, Vääna) Vääna maastikukaitseala kaitse-eeskirja eelnõu avalik arutelu. Arutelule on oodatud kõik kohalikud elanikud ja teised huvitatud osapooled.

Lisainfo ja materjalid Keskkonnaameti kodulehel.

· Algusega kell 18 toimub Eesti Loodusmuuseumis järjekordne Öökulli akadeemia, kus sel korral on külas loodusmees Hendrik Relve. Selle kordne loeng "Alaskal, lõhejõgede ja karude maal" viib meid retkele suvelõpu Alaskale.

 

Reede, 28. aprill

· Keskkonnaminister Marko Pomerants osaleb koos USA suursaadiku James D. Melville'i ning USA sõduritega metsaistutamisel Lääne-Virumaal.

 

· Algusega kell 15 toimub Eesti Loodusmuuseumis Uudishimulike loodusklubi, kus sel korral on teemaks inimese ja loomade meeled. Aprillikuu kohtumisel uurime, kas loomadel on samasugused meeled ja meeleelundid, kui inimesel. Vaatame üheskoos, kas ja mis inimeste ja loomade meeltel teisiti on, milleks kellelgi meeli üldse vaja on ja kas meie või loomad saaksime hakkama ka siis, kui mõni meel täiesti rivist välja läheks.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi avalike suhete osakonna peaspetsialist M. Mihelsoni 21. aprillil 2017 koostatud eelinfo

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.