Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 17. nädala eelinfo (2017-04-21 17:36:35)

 

 

Teisipäev, 25. aprill

· Maaeluminister Tarmo Tamm külastab Tartus Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ametit (PRIA), kus talle tutvustatakse PRIA toimimist, süsteeme ja osakondi.

Kolmapäev, 26. aprill

· Kell 11.30 esineb Maaeluminister Tarmo Tamm toidutööstuse aastakonverentsil Radisson Blu Olümpia hotellis ettekandega „Mida vajab Eesti toit – toidupoliitika tulevikusuunad“ ja annab kätte „Eesti parim toiduaine 2017“ auhinnad. Autasustamistseremoonial osaleb ka president Kersti Kaljulaid.

Neljapäev, 27. aprill

· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Reede, 28. aprill

Maaeluminister Tarmo Tamm, kantsler Illar Lemetti, toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ning põllumajanduse ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban osalevad Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) 2020+ kaasamisüritusel Jänedal. ÜPP tuleviku teemalisel kaasamisüritusel räägitakse ÜPP minevikust ja tulevikust, arutletakse põllumajanduse ja maaelu erinevate aspektide üle ning sektori esindusorganisatsioonidel on võimalus tutvustada oma esialgset nägemust ÜPP tulevikust. Sõna saavad Maaeluministeeriumi juhid ja spetsialistid, huvigruppide esindajad ning toimuvad arutelud Eesti seisukohtade kujundamiseks.

Euroopa Komisjon kuulutas veebruari algul välja EL ühise põllumajanduspoliitika tuleviku teemal avaliku konsultatsiooni, mille raames oodatakse kõiki oma arvamust avaldama kuni 2. maini. Avaliku konsultatsiooni küsimustikku saab täita eesti keeles Euroopa Komisjoni kodulehel: https://ec.europa.eu/agriculture/consultations/cap-modernising/2017_et

Lisainfo: www.maainfo.ee/ypp-kaasamisyritus-2017.

Laupäev, 29. aprill

· Kell 8-14 toimub esimene üle-eestiline avatud kalasadamate päev. 11 sadamat kutsuvad endale külla, et tutvustada kalandust ja kalasadamate igapäevaelu.

Lisainfo: www.avatudsadamad.ee

 

 

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo, mille edastas 21. aprillil 2017 K. Kärk Maaeluministeeriumist


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.