Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2017-04-25 07:42:53)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 129 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 9 avaliku korra rasket rikkumist ja 47 varavastast kuritegu, sealhulgas 3 röövimist, 39 vargust (eluruumidest 12, sõidukitest 1) ning 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 14 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 18 inimest. Tabati 44 alkoholijoobes 2 narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 581. Piirilt väljastati 12 sisenemiskeeldu ning registreeriti 1 salakaubavedamise juhtum. Eestist saadeti välja neli inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Avaliku korra rasked rikkumised

21. aprillil teatati, et Kesklinnas Suur-Karja tänaval asuvas baaris toimus 23-aastase mehe ja tundmatu inimese vahel konflikt, mille tagajärjel löödi 23-aastast meest ning tekitati talle tervisekahjustusi.

21. aprillil teatati, et Kesklinnas Suur-Karja tänaval toimus konflikt 28- ja 32-aastase mehe vahel, mille tagajärjel sai noorem mees vigastada.

22. aprillil teatati, et Kesklinnas Tatari tänaval asuvas baaris lõi 51-aastane naine 20-aastast turvatöötajat ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid naise kinni.

23. aprillil teatati, et Vana-Posti tänaval löödi 20-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 27-aastase mehe.

Kehalised väärkohtlemised

21. aprillil teatati, et Põhja-Tallinnas Tuulemaa tänaval asuvas korteris lõi tuttav mees 29-aastast meest ning põhjustas talle valu.

21. aprillil teatati, et Lasnamäel Paasiku tänaval asuvas kortermaja trepikojas lõi 39-aastane mees 62-aastast meest ja 17-aastast tütarlast ning põhjustas neile vigastusi. Politseinikud pidasid 39-aastase mehe kinni.

22. aprillil teatati, et Nõmmel Leesika tänaval lõi 22-aastane mees 45-aastast meest ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

22. aprillil teatati, et Haaberstis Õismäe teel asuvas korteris lõi 34-aastane alkoholi tarvitanud mees lähisugulast, 55-aastast meest ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid noorema mehe kinni.

22. aprillil teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval asuvas korteris lõi 43-aastane mees 21-aastast naist ning põhjustas talle valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

22. aprillil teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel lõi 48-aastane mees endist elukaaslast, 30-aastast naist ning tekitas talle vigastusi.

22. aprillil teatati, et Lasnamäel Ümera tänaval asuvas korteris põhjustas 34-aastane alkoholi tarvitanud mees elukaaslasele, 31-aastasele naisele vigastusi. Kiirabi toimetas naise haiglasse ning politseinikud pidasid mehe kinni.

23. aprillil teatati, et Lembitu tänava korteris lõi peretüli käigus 53-aastane naine 60-aastast naist ja tiris juustest.

23. aprillil teatati, et Uus-Maleva tänaval lõi 36-aastane naine noaga oma elukaaslast, 35-aastast meest. Mees viidi haiglasse, alkoholijoobes naine peeti kinni ja toimetati jaoskonda.

23. aprillil teatati, et Paasiku tänava korteris lõi naaber 45-aastast naist.

23. aprillil teatati, et Karjamaa tänava korteris tuli joobes elukaaslane kallale 31-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 33-aastase mehe.

23. aprillil teatati, et Vormsi tänava korteris löödi peretüli käigus 43-aastast naist.

23. aprillil teatati, et Laulasmaa külas asuvas suvilas on pekstud peretüli käigus 31-aastast naist.

23. aprillil teatati, et Lille tänaval lõid kolm kannatanule tuttavat meest 24-aastast meest.

Vargused

22. aprillil teatati, et Lasnamäel Uuslinna tänaval varastati mehelt 1200 eurot.

23. aprillil teatati, et Järveotsa tee territooriumilt varastati tellingud. Esialgne kahju on 1500 eurot.

23. aprillil teatati, et Lastekodu tänaval pargitud sõidukisse murti sisse ja varastati tööriistu ning kaks kotti toiduainetega. Kahju on selgitamisel

23. aprillil teatati, et Kaupmehe tänaval pargitud sõidukisse murti sisse ja varastati tööriistu. Kahju on 1000 eurot.

23. aprillil teatati, et K. Kärberi tänava korterisse on akna kaudu sisse murtud. Kahju selgitamisel.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

21. aprillil teatati, et Maardus Ringi tänaval asuvas korteris lõi 54-aastane naine lähisugulast, 19-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid vanema naise kinni.

22. aprillil teatati, et Kernu Vallas Vansi külas toimus 61-aastase mehe ja 73-aastase naise vahel konflikt, mille tagajärjel sai naine vigastada. Kiirabi toimetas naise haiglasse.

22. aprillil teatati, et Maardus Stardi tänaval asuvas korteris lõi 47-aastane mees 42-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

24. aprillil teatati, et Maardus Rõikheina tee eramus tungis 29-aastane poeg kallale oma emale, 58-aastasele naisele. Poeg lahkus enne politseipatrulli saabumist.

24. aprillil teatati,et Padise vallas Kasepere küla talumajas tuldi kallale 61-aastasele mehele.

Vargus

22. aprillil teatati, et Maardus Veeru tänaval asuvast korterist varastati teler Samsung. Esialgne kahju on 450 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Avaliku korra rasked rikkumised

23. aprilli õhtul kella 18 paiku sai politsei väljakutse Tartus Anne tänava kortermaja juurde, kus tuttav lõi 34-aastat meest. Meedikud viisid kannatanu tervisekontrolliks haiglasse, kust ta peale esmaabi saamist koju lubati. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitab politsei.

22. aprilli öösel puhkes Tartus Suur kaare tänaval asuva pubi juures kahe mehe vahel tüli. Meestevahelises rüseluses sai kannatada 34-aastane mees ning meedikud viisid ta tervisekontrolliks traumapunkti. Peale esmaabi lubati mehel koju minna. Osapooltest agressiivsem mees viidi aga esmalt kainenema.

Vargus

22. aprilli keskpäeval teatati politseile, et Tartus Kalevi tänaval on sisse murtud korterisse, kus kõik segamini oli paisatud. Esialgsel hinnangul varastati korterist sammulugeja ja pudel joodi. Kahju on selgitamisel.

Valgamaa

Vargus

22. aprillil teatati politseile, et Taheva vallas Lepa külas on sisse murtud ehitusjärgus olevasse eramusse, kust varastati erinevaid kinnitusvahendeid ning trimmeritraksid. Kahju on selgitamisel.

Viljandimaa

Vargus

23. aprilli keskpäeval teatati politseile, et Halliste vallas Kaarli küla talukompleksi garaažist on ärandatud sõiduauto Lada 110. Lisaks oli sisse murtud ka õuel asuvasse aita ja eramusse, kus mitmed esemed segamini paisati. Täpne kahju on selgitamisel.

Juhtumid piiril

21. aprillil tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Tadžikistani Vabariigi kodanikul, kelle põhjendused reisi eesmärgi ja Eestis viibimise kohta ei olnud usaldusväärsed. Isikutele väljastatud Schengeni viisad tühistati ning nad saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

22. aprilli pealelõunal kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis riiki sisenevat sõiduautot Lexus. Sõiduki täiendaval kontrollimisel leidsid piirivalvurid masinast esiklaasi külge kinnitatud antiradari. Juhile selgitati, et antud seade on Eestis keelatud ning teda hoiatati, et järgmisel korral see konfiskeeritakse. Mees sai aru seadme sõidukis asumise keelust, teisaldas seadme esiklaasilt ning sisenes riiki.

22. aprilli öösel märkasid piirivalvurid Värska alevikus Pikal tänaval maja ees sõiduteel lebavat isikut. Piirivalvurid selgitasid välja, et teel lamanud mees oli purjus, ent tema tervisega oli kõik korras. Et mees omal jalal koju minna ei suutnud, aitasid piirivalvurid edasise ohutuse tagamiseks purjus mehe koju magama.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Avaliku korra raske rikkumine

23. aprillil teatati, et Kohtla-Järvel Ahtme maanteel asuva meelelahutusasutuse juures tungiti kallale 27-aastasele mehele. Mees sai arstidelt esmaabi.

Röövimine

22. aprillil teatati, et Narva-Jõesuu linnas asuvas aiandusühistus tungiti kallale 36-aastasele mehele. Mehelt rööviti mobiiltelefon ja sularaha. Kahju on selgitamisel.

Kehalised väärkohtlemised

22. aprillil teatati, et Vaivara vallas Olgina alevikus Narva maanteel asuvas korteris lõi 44-aastast naist tema abikaasa. Politsei pidas 39-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

22. aprillil teatati, et Kohtla-Järvel Aru tänaval asuva maja juures tungis 13-aastasele tüdrukule kallale 18-aastane neiu.

23. aprillil teatati, et Narvas Kangelaste tänaval asuvas korteris lõi 25-aastast naist tuttav meesterahvas.

23. aprillil teatati, et Narvas Vestervalli tänaval asuvas korteris lõi 23-aastast noormeest tema alkoholijoobes onu. Politsei pidas 44-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

23.aprillil teatati, et Narvas 6. Paemurru tänaval asuvas majas tungis 35-aastasele naisele kallale tema endine abikaasa. Politsei pidas 42-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

21. aprillil teatati, et Kohtla-Järvel Tuuslari tänaval asuvast ettevõtte kontorist varastati seinavalgustid ja karbid mööblidetailidega. Kahju kokku on 231 eurot.

22. aprillil teatati, et Narvas Energia tänaval asuvast korterist varastati sularaha summas 5000 eurot.

22. aprillil teatati, et Lüganuse vallas Moldova külas asuvalt eramaalt varastati saunaahi, tünnisauna ahi ja muid esemeid. Kahju kokku on 2200 eurot.

23. aprillil teatati, et Narvas Tallinna maanteel asuvast korterist varastati televiisor LG, mobiiltelefon Nokia ja tolmuimeja. Kahju kokku on 499 eurot.

Omavoliline sissetung

23. aprillil teatati, et Narvas Tallinna maanteel asuvasse korterisse tungis sisse naaber kõrvalkorterist. Politsei pidas 44-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Omastamine

21. aprillil teatati, et Narvas Rakvere tänaval asuvas spordikeskuses omastati õlakott, milles olid mobiiltelefon iPhone, dokumendid ja võtmed. Kahju kokku on 527 eurot.

Juhtumid piiril

22. aprillil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1980. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isikule oli väljastatud sissesõidukeeld Schengeni territooriumile. Piiril väljastati sissesõidukeeld ja isik saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

22. aprillil saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1974. aastal ja 2011. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikud, kellel puudusid kehtivad viisad või elamisload riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ja isikud saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

23. aprillil saabusid Narva raudteepiiripunkti riiki sisenevale suunale 1991. aastal ja 2015. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikud, kelle kontrollimisel selgus, et isikutel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Samuti puudusid isikutel piisavad rahalised vahendid Schengeni territooriumile sisenemiseks. Isikute viisad tunnistati kehtetuks, piiril väljastati sisenemiskeeld ning isikud saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

23. aprillil avastasid Vasknarva kordoni ametnikud Struuga jõest ja Peipsi järvest viis püügile asetatud nõuetekohaselt tähistamata nakkevõrku. Võrgus olnud kala lasti tagasi jõkke. Võrgud eemaldati püügilt ja võeti hoiule.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

21. aprillil teatati politseile, et Ridala vallas Uuemõisa alevikus varastati kauplusest akulöökkruvikeeraja ja kaks tööriistakomplekti. Kahju on 528 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

23. aprillil laekus politseile teade, et Lääne-Nigula vallas Palivere alevikus lõi ühise alkoholitarvitamise käigus 34-aastane mees tuttavat 27-aastast meest põhjustades sellega füüsilist valu. Kannatanule osutati esmaabi.

Pärnumaa

Vargus
23. aprillil sai politsei teate, et Häädemeeste vallas Pulgoja külas siseneti aiaga piiratud territooriumile ja varastati puulõhkumismasin Japa. Kahju on 7711 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

22. aprillil teatati politseile, et Pärnus Mõrra tänaval lõi tuttav mees 23-aastast meest ja põhjustas sellega füüsilist valu ja tervisekahjustuse. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine
22. aprillil sai politsei teate, et Lääne-Saare vallas tungis 27-aastane alkoholi tarvitanud mees kallale oma 17-aastasele elukaaslasele põhjustades sellega viimasele füüsilist valu.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainformatsiooni vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.