Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei otsib kodust lahkunud 14-aastast tüdrukut. Täiendatud: tüdruk leitud (2017-04-26 18:06:05)

Täiendatud 27.04.2017, Politsei- ja Piirivalveamet:
Hädaabinumbril laekus vihje, et otsitav tüdruk võib viibida Tartumaal. Politseipatrull kontrollis antud aadressi ning sealt tüdruk ka leiti. Tema elu ega tervis õnneks ohus ei olnud. Kuna tegu on siiski alaealisega, toimetab politsei ta turvaliselt vanemate juurde tagasi. Politsei tänab vihje edastanud helistajat, kelle abiga lahenes kiirelt ühe pere mure lapse pärast.

Politsei palub kaasabi selgitamaks alaealise tüdruku asukohta, kes pidi pärast nädalajagu Tartus viibimist tagasi koju Sauele pöörduma, kuid pole seda seni teinud.

Tüdruk lahkus Harjumaal Sauel asuvast kodust Tartusse poiss-sõbrale külla 14. aprillil ning pidi tagasi koju minema 23. aprilliks. Viimati oli emal lapsega kontakt 24. aprilli õhtul, kui nad telefonitsi tülitsesid. Pärast seda lülitas tüdruk telefoni välja ning samamoodi on välja lülitatud ka noormehe telefon, kellega tüdruk võib koos aega veeta.

Tartu politseijaoskonna vanemkomissar Harras Tiisler ütles, et kõige olulisem on selgitada, ega lapse elule ohtu ei ole. "Samuti tekitavad sellistes olukordades muret küsimused, kas redus olev laps saab süüa või kus ta magab. Lisaks kuhjuvad ka koolitööd, sest kodust eemale hoidev laps pole neil päevadel paraku ka koolipinki jõudnud," rääkis vanemkomissar.

Politsei hoiab silma peal teekondadel, kus tüdruk võib liikuda, kontrollimise all on ka erinevad aadressid, kus alaealine tüdruk või tema poiss-sõber viibida võiks. "Selleks, et laps päriselt tagasi koduste juurde toimetada, vajab esmajärjekorras lahendust kodustega tekkinud tüli. Laps ei hoia eemale kodust, kui ta tunneb end seal hästi ja turvaliselt," selgitas Tiisler.

Politseile on teada, et 14-aastane tüdruk kannab musta-valgekirjut jopet, musta mütsi, musti tenniseid ja punakas-musti pükse. Kõigil, kel on infot tüdruku asukohast, palutakse sest teada anda hädaabinumbril 112.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 26.04.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.