Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 18. nädala eelinfo (2017-05-02 00:45:52)

Esmaspäev, 1. mai

· Maaeluminister Tarmo Tamm annab Alatskivi lossis Peipsimaale üle 2017. aasta toidupiirkonna tiitli ning kuulutab avatuks Peipsimaa maitsete aasta. Eesti toidu piirkondi hakati kohaliku toidu tutvustamiseks Maaeluministeeriumi eestvedamisel valima alates 2016. aastast. Lisainfo: www.eestitoit.ee

Teisipäev, 2. mai

· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Riigikogu infotunnis.

· Maaeluministeeriumi teadus- ja arendusosakonna juhataja Külli Kaare juhib Maaeluministeeriumi teaduse ühiskavandamise algatuse "Põllumajandus, toiduga kindlustatus, kliimamuutused" (FACCE JPI) mullateemalist arutelu, mille eesmärgiks on valmistada ette LR ettepanek EK uue ühisalgatuse European Joint Programming on Soil osas.

· Kell 13.00-16.00 osalevad Maaeluministeeriumi toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ja taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu mahemajanduse tervikprogrammi nõukoja istungil, kus kohtuvad Maaeluministeeriumi, Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi, Keskkonnaministeeriumi, Haridus- ja Teadusministeeriumi ning mahemajanduse valdkondade esindusorganisatsioonide esindajad. Istungil on kõne all programmi edasised tegevused.

· Maaeluministeeriumi toiduohutuse osakonna toidu üldnõuete büroo peaspetsialistid Külli Johanson, Siret Dreyersdorff ja Külli Suurvarik teevad ettekande Kreutzwaldi hotelli Kalevi saalis (Tallinn, Endla 23) toimuval käitlejate infopäeval "Toidualase teabe esitamine".

Kolmapäev, 3. mai

. Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb valitsuse väljasõiduistungil Brüsselis, kus valitsus arutab Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise programmi.

Neljapäev, 4. mai

· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb valitsuskabineti nõupidamisel.

Reede, 5. mai

· Maaeluministeeriumi teadus- ja arendusosakonna juhataja Külli Kaare, nõunik Sirli Pehme ja peaspetsialist Maarja Malm kohtuvad Sakus Põllumajandusuuringute Keskuse esindajatega, et arutada labori rolli teadus- ja arendustegevuses.

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.